Vraća se Lucky Friday: Prijavi frenda kojeg izvlačimo s posla i darujemo mu novi mobitel!

Lucky Friday pod palicom ljupke Nine Slišković se vratio, a ako postoji nešto bolje od samog produženog vikenda, onda je to produženi vikend i novi mobitel! Zahvaljujući bonbonu dobit ćeš slobodan dan i odličan mob na poklon! Zvuči primamljivo? Čitaj dalje!

Kako stvari funkcioniraju? Vrlo jednostavno. Ti nama prijaviš frenda, kolegu, mamu, tatu, brata, sestra, ujnu ili bilo koju drugu osobu za koju znaš da se ful trga od posla i kojoj bi i više nego dobro došao slobodan petak, a na nama je da tu osobu izvučemo s posla i poklonimo joj novi mob.

Točnije – taj zadatak pripada našoj Nini Slišković i vjeruj nam kad ti kažemo da ne postoji (ali fakat ne postoji!) šef kojeg ona ne može šarmirati i omekšati. Nismo slučajno napisali “ljupka“, a nekome kao što je Nina gotovo je nemoguće reći “ne“.

Svoju prijavu šalješ na [email protected] uz naznaku “Lucky Friday”, a osim objašnjenja zašto osoba koju prijavljuješ zaslužuje slobodan petak, ostavi nam i svoj kontakt i kontakt šefa kojeg treba omekšati.

Među svim pristiglim prijavama, Nina će svakog petka odabrati onu najbolju te će nekoga osim free danom usrećiti i novim mobom (Huawei P9 Lite) kojeg poklanja bonbon.

Naravno, sve radimo u tajnosti bez znanja osobe koju prijavljuješ, tako da će Ninin dolazak na njegovo/njeno radno mjesto i free mob biti i više nego pozitivan šok.
Onako… za dnevnu dozu optimizma.

Čekamo tvoje prijave! 🙂