60 MINUTA ZA 60 ULAZNICA: Fotkaj se s Tilenom i Luisom Fonsijem i osvoji ulaznice za koncert u Areni Zagreb!

Ako već ne znaš kako izgleda Fil Tilen, vjerojatno ćeš znati kako izgleda tvorac najvećeg ovogodišnjeg ljetnog hita – Luis Fonsi.  Vjerojatno se pitaš zašto bi ti to uopće trebalo biti bitno. E pa zato što ovog petka imaš šansu za sebe i svog frenda osvojiti ulaznice za Fonsijev koncert u Areni Zagreb 26.11!

Koja je caka? Vrlo je jednostavno. Naš Fil Tilen ovog će petka (17.11) točno 60 minuta (od 18 do 19h) zajedno s kartonskim Luisom Fonsijem u prirodnoj veličini šetati po centru Zagreba na relaciji: Iblerov trg – Zrinjevac – Trg bana Josipa Jelačića, a na tebi je da ga (odnosno “ih“) primjetiš i s njima okineš fotku.

Fotku zatim postaš na naš Facebook wall uz obvezne hashtagove #entervecer i #sensation, a ukoliko si u tih 60 minuta bio/la među prvih 30 koji su to napravili, čestitamo – zaradio/la si dvije ulaznice za koncert u Areni Zagreb!

Sad kad znaš i termin i lokaciju Tilenovog i Fonsijevog paradiranja po gradu, razmisli o tome da možda pomakneš kavu koju si u tom terminu dogovarao s frendovima u centru grada. Isplatit će se 🙂