Cardi B i njen “Bodak Yellow” napokon dobili house remix!

Žena koja je pomela svjetske top liste i svojom hip-hop stvari “Bodak Yellow” srušila sve žive i nežive rekorde napokon je dobila i odgovarajući house remix! U koštac s tom stvari uhvatio se ni više ni manje nego Hrvat, Dominik Kovačević poznatiji kao DEKOVA!

Dominik Kovačević hrvatski je DJ/producent poznat na sceni pod aliasom DEKOVA, već godinama u mladoj fazi života stvara uspješne i velike korake u trenutno aktualnoj G-House/Bass sceni izdavavši originalne trake, bootlege i remixe specifičnim zvukovima na jednima od najvećim nama poznatim izdavačkim kućama kao što su Spinnin Records, Heldeep Records, Musical Freedom itd, te je skupio support vjerovatno svih mogućih svjetskih DJ-a na današnjoj EDM Sceni od Martin Garrixa, DJ Snakea, Tchamija, Dimitri Vegas & Like Mike-a, Dipla, Skrillexa pa do mnogih drugih te njegove stvari krase njihove setova na festivalima poput Ultra Music Festivala i Tomorrowlanda.

Njegova najpoznatija pjesma S.W.A.G koju je producirao skupa s našom domaćom snagom WESS-om u prvom zamahu zaintrigirala je Olivera Heldensa koji je bez puno dileme dao potpisati traku na njegovoj izdavačkoj kuci Heldeep Records (Spinnin’ Records) te je do sada skupila više od 200.000 slušanja. Dekova je već i prije imao izdanja na Heldeep Recordsu u suradnju sa Matrodom kao projekt Novka, te su prije godinu dana izdali traku Lethal.

Nakon pjesme S.W.A.G., osnivac Future House stila „Tchami“ i njegova aktualna stvar koja je pokorila sve ljestvice „Adieu“, Dekovi je dala veliki zamah u leđa nakon što mu je sam Tchami dao priliku remixati traku, te ju supportati na svojim tourovima diljem svijeta!

Osim produkcije, Dekovu rado viđamo u jednom od najboljih hrvatski klubova: Opera Club Zagreb, te ljeti u Aquarius Clubu Zrće kao rezidenta i nastupima rame uz rame najvećim DJ-ima danasnjice kao sto su (Steve Angello, Mark Knight, Erick Morillo, Valentino Khan, Nervo itd itd).

 

Dekova nema vremena za šale te u pripremi već ima puno novih singlov, i suradnji, te radi punom parom kako kaže, na budućim tourovima diljem svijeta.

Takoder možete poslusati njegov zadnji remix od trenutno aktualne hip hop stvari Cardi – Bodak Yellow koji je do sada skupio hrpu supporta te je premijerno predstavljen u Oliver Heldensovom podcastu „Heldeep Radio“.

Sudeći po tome koliko je ovaj remix dobar, zasigurno će se naći i u našoj Peglaoni.