Ono kad ti šefica sredi #LuckyFriday: Anamarija je dobila slobdan dan i novi mobitel!

Već i vrapci na grani znaju da naša ljupka Nina Slišković Goleš petkom s posla izvlači nekoga tko se stvarno trga od rada (pretrgava je bolja riječ), a koga za #LuckyFriday prijavljuješ upravo ti!

Ovog je petka slobodan dan pripao Anamariji, a prijavila ju je ni više ni manje nego njena šefica Maja koja nas je uspjela uvjeriti da je baš Anamarija osoba koju trebamo nagraditi. Kako za Anamariju kaže Maja u svojoj prijavi: “Svaki dan je prva na poslu, svaki dan zadnja ode, ništa joj nije teško napraviti i svima pomaže bez obzira je li to njen posao ili nije. Mi smo portal za kupnju online auto osiguranja i bar jednom tjedno dobijem mail od kupaca kako su zadovoljni djelatnicom. Uvijek je nasmijana i vesela bez obzira koliko joj je teško zbog životnih obaveza. Brine se o suprugu, malom djetetu i zahtjevnim roditeljima, a opet je nasmijana. Ona je djelatnik i prijatelj!“, a nama je to bio i više nego dovoljan povod da Maju izvučemo s posla i u suradnji s bonbon-om joj poklonimo novi mob, Huawei P9 Lite!

Inače, u prošloj je sezoni Lucky Fridayja slobodan petak pripao Maji, koja je ovog puta odlučila nagraditi svoju djelatnicu. Kad je Nina ušetala na Anamarijino radno mjesto, bilo joj je potpuno jasno na što je točno Maja mislila kad je rekla da je Anamarija stalno vedra i nasmijana.

Anamarija nije skrivala oduševljenje Ninom, svojom šeficom, konceptom Lucky Fridayja, novim mobom koji joj je poklonio bonbon (gle čuda – isti takav je i planirala kupiti!) pa čak i našim producentom Hrvojem, koji je bio iza kamere.

[videopress 4P7kiATC]

Anamariji želimo ugodan produženi vikend, a tebi savjetujemo da i ti prijaviš nekog svog tko zaslužuje ovakav tretman. Prijave primamo na [email protected] uz naznaku “Lucky Friday”.