Sve tajne velikana: Armin van Buuren pokreće vlastiti Music Production MasterClass!

Written by on 06/12/2017

Iz samog srca Nizozemske stižu odlične vijesti za sve one koji se bave glazbenom produkcijom i/ili sanjaju o tome da i sami postanu DJ-i!

Gospodin Armin van Buuren, inače pravnik po struci, a ujedno i peterostruki najbolji DJ svijeta, kreće sa vlastitim Music Production MasterClassom! Najavio je to jučer u videu koji je podijelio na svim svojim društvenim mrežama, a koji je u kratkom roku naišao na mnoge pohvale i pozitivne reakcije.

Iako ne treba posebno objašnjavati zašto baš Armin ima kredibiliteta za držanjem ovakvih lekcija, svoj je izbor argumentirao i čelni čovjek MasterClassa, David Rogier: “There really is an art and science to making people dance — it has to do with sculpting sound, mixing, and arranging songs for maximum impact — that’s Armin’s mastery, and he’s certainly one of the best to ever do it”. Ako se nas pita, mi potpisujemo.

Armin će se tako u 20ak video lekcija, u kojima će otkrivati sve tajne svog zanata, osvrnuti na sve što je bitno kako bi se postalno uspješnim glazbenim producentom i DJ-em. Čovjek koji je nekad vrtio vinylice u malim klubovima uspio se svojim predanim radom i entuzijazmom probiti na sam vrh EDM scene i postati jedno od najtraženijih festivalskih imena, a sad sve to dijeli s tobom: “Nowadays, to be a successful artist and DJ, it’s not enough to just know how to spin records. If you want to stand out, you need to make your own records, write music, and make remixes and mashups for your DJ sets. I’m truly excited to share my passion for producing music and DJing in my MasterClass. It’s the first time I get to show you my secrets and tips, and everything I’ve learned in my twenty years in this business.” – kaže Armin.

Ako želiš dašak Arminove mudrosti, to će te stajati 90, odnosno 180$ za punu godinu ovisno o tome hoćeš li se odlučiti za unlimited access svim novim i već postojećim MasterClassovima. Više informacija možeš pronaći OVDJE.

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]