Enter People: Alex ugostila Gabi Žaper, jednu od članica tima iza streetwear branda “ULICE”!

Alex je u ovotjednoj #enterpeople epizodi ugostila Gabi Žaper, jednu od članica tima koji stoji iza streetwear brandaULICE“.

ULICE su novi streetwear sportski brand koji je vođen motom “malo veći od same mode“, a Gabi kaže kako je njegova poanta vratiti ulicama ono što su ulice i nama dale. Ime branda može se protumačiti i kao “U LICE” jer brand također zagovara i “straight forward” stav.

Riječ je o sportskoj i svakodnevnoj odjeći koja je nadahnuta životom na cesti. Ne tako davnom pojavom na društvenim mrežama, ULICE izazivaju veliku pažnju onih koji od svog oblačenja zahtjevaju posebnost i prepoznatljiv kroj, ali i izvrsnu kvalitetu uz pristupačne cijene.

Gabi kaže kako se ljubav prema modi javila kroz godine iskustva i suradnje s različitim brandovima, kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu, nakon čega je pala odluka o pokretanju branda koji je ipak malo više od same mode – koji iza sebe ima moto i jak stav, a s kojim se ljudi mogu povezati na personalnijoj razini.

Ono što se Alex najviše dojmilo jest to da su ambasadori branda na njihovim društvenim mrežama – sportašiULICE su tako kao brand prepoznale mnogobrojne ličnosti na sportskoj i glazbenoj sceni, poput kapetana hrvatske reprezentacije u hokeju na ledu, Borne Rendulića, rukometaša i reprezentativaca Domagoja Pavlovića i Tina Kontreca ili ultimate borca Igora Pokrajca.

Na pitanje od kud cijeli tim crpi inspiraciju za brand, Gabi odgovara: “Ulice su naša inspiracija. Jednostavno spoj svega onoga što nas pokreće i povezuje, a to su same ulice, muzika i samopouzdanje“.

Najbolje od svega jesu stvarno prihvatljive cijene – majice kratkih rukava kreću se od 175 kn, a dukserice dugih rukava od 300 kn nadalje. Sjedište ULICA je u Hrvatskoj, a brand nudi za svakog po nešto, pri čemu definitivno prednjači casual kolekcija namijenjena “gradskim igračima koji danju i noću kroče cestama grada s uvjerenjem u uspjeh“.

Što se planova za budućnost tiče, Gabi kaže kako uz već završeni novi dio kolekcije za ove hladnije dane, tim marljivo radi i na proljetnoj kolekciji za iduću godinu.

Gabi i njenom timu i dalje želimo puno sreće, kreativnosti i uspjeha, a tebi ovdje prilažemo i kompletnu #enterpeople epizodu.

Inače, više o samom brandu ULICE možeš doznati OVDJE, a  ako i ti imaš nekoga na koga si ful ponosan i misliš da zaslužuje svojih pet minuta slave u eteru Entera, prijavi ga putem bilo koje od naših društvenih mreža, na mail [email protected] ili preko našeg WhatsApp-a na 09 97 97 99 99. Mikrofon čeka.