Ono kad sin prijavi mamu za “Lucky Friday”: Katarina je dobila slobodan dan i poklon bon Arena Centra!

Već iz naslova vidiš da je posrijedi lijepa gesta, a kad u cjelosti pročitaš prijavu koju smo odabrali za ovotjedni #LuckyFriday, bit će ti još i ljepša. Naime, Luka je odlučio za slobodan dan i poklon bon Arena Centra prijaviti svoju mamu. Prijava je podosta dugačka, ali mi ti je jednostavno moramo prenijeti u cjelosti.

Bok Nina i ostatak Enter ekipe.

 Prijavio bih svoju mamu za sretnu dobitnicu Lucky Friday-a. E sad, zašto baš moja mama? Osim što je ona moja mama, još je mama jedne prelijepe djevojčice po imenu Nika koja je ujedno i moja seka. Ona Vam je Super Mama i nema takve nigdje na svijetu. Odlazi rano ujutro na posao, ali stvarno rano. Oko 3, 4. Iako dolazi i ranije s posla znam da ju je već umorilo to što radi i način na koji radi jer se dugi niz godina bavi cvjećarstvom. Nikad nam ništa nije falilo, ni meni ni seki, zahvaljujući njoj i tati. Odmah ću Vam reći kako je njena šefica jedna jako super žena, baš kao i moja mama… Jer je ona sama sebi šef od unazad 4, 5 godina. Zapravo, nije super, zločesta je jako, nikad si neda slobodno. Od 365 dana u godini, radi i svetke i petke. Božić i Uskrs su jedini dani kad je ona odsutna s posla. Sve ovo zvuči više-manje normalno, ali nije. Raditi svaki dan, u hladnom, pogotovo kad je zima, tamo gdje radi je još hladnije. Iako žena puna ljubavi i vrlo snažna, sad joj je polako sve teže i teže. Već se 3 godine žali kako joj ruke ne funkcioniraju, što svi doma vidimo jer joj ispada sve iz ruku, kao da izgubi osjećaj u ruci na moment i samo popusti. I sad ti takva radi jer znaš da imaš dvoje bedaka doma, tj. troje, naš tata je isto jedan bedak. 😝 😊

Svake godine isti proces. Borba za kruh iz dana u dan. Po ljetu nema posla, pa smo skupa, ali ne možemo na ljeto ako ne zaradi. Po početku ljeta je panika, ako je bila lošija godina jer zna da manjak novca znači ograničeniji godišnji, a nikad, baš nikad, u mojih dvadeset i jednu godinu života i sekinih dvanaest nije dozvolila da nam išta fali, ni godišnjeg, ni ljubavi, ni materijalnog. Apsolutno ništa nam ne fali. Nažalost, ponekad seka i ja nismo baš zlatna djeca i to ju boli. Toliko je suza bilo zbog nas bedaka.  I onda sa svim našim problemima ide na posao, opet. Tek sam nedavno to uvidio. Poslije ljeta polako kreće posao, a mi ju sve manje i manje viđamo do Božića. Za Sve Svete nema je po cijeli dan. Ujutro ode na Žitnjak raditi i sa Žitnjaka odmah na Mirogoj raditi aranžmane cijeli dan. Dođe doma uvečer i ide spavati. Ne zamjeramo joj to jer znamo da je jako umorna. I tako cijeli tjedan. Nakon tog tjedna ni ne stigne se odmoriti, već je krenuo advent i mora plesti vjenčiće. A da tek vidite vjenčiće!!! Jedna žena iz Londona, isto cvjećarka, kad ih je vidila, pitala ju je kako to radi jer ih nitko takve ne radi u Europi. Ni ne stigne ih napraviti koliko bi ih mogla prodati. Mislim da Vam to govori koliko su lijepi. Ma ne lijepi, prelijepi!!! I tako Vam se to sve vrti u krug. Borba za kruh, zajedno s tatom. 

Uz sve to ona Vam još i volontira, kupuje za one koji nemaju i koji ne mogu. Zbog čega sam i ja sam postao mali volonter. A i daje jako puno. Ne mogu se sjetiti preko koga to radi, samo znam da je uzela jednu curicu da joj bude kuma volonterka pa svake godine nešto toj obitelji daruje. 

Htio bih napomenuti kako mi je mama ujedno i idol u životu, zajedno s tatom. Dobro, mama malo više, ali nemojte to tati reći. 😝 I njen sam najveći obožavatelj, a i kako ne bi kad je savršena! 

Nadam se da ću kad odrastem biti barem 15% onoga što je ona. Znam da sam na dobrome putu jer već imam jezik na nju kad se treba svađati i braniti. 😝 Jooooj, mogao bi cijelu noć pričati o njoj… Nadam se da će biti sretna dobitnica jer joj stvarno treba taj slobodni dan. I još mnogih drugih koje si ne želi dozvoliti. Znači, pošto se sama neda osloboditi posla, onda ju Vi oslobodite, bar taj jedan dan.

 Hvala Vam puno ❤

Mislimo da i sam(a) vidiš da ovako nešto nismo mogli odbiti. Budući da je naša Nina u Splitu, izvlačenje s posla obavio je Cif, a kako je to sve izgledalo, možeš pogledati u videu.

 

Luka je prijavio svoju marljivu mamu Katarinu koja 0-24h aranžira cvijeće. Danas je malo drugačija priča, naime ona zna da ima #Luckyfriday jer – ona je sama sebi šefica.
Naime, sama radi 0-24h i opis posla joj ne dozvoljava da ima slobodne dane. Ono što ona ne zna jest da dobiva poklon bon od Arena Centar 😊 #arenacentar

Posted by Enter Zagreb on Friday, December 8, 2017

 

A ako i ti imaš nekoga tko zaslužuje slobodan dan i poklon bon Arena Centra, prijavi ga na [email protected] uz naznaku “Lucky Friday”.