Enter Zagreb is “Driving home 4 Xmas”!

Sve je jasno iz naslova – Enter te fura doma za Božić! Drugim riječima: rješavamo te stresa, gužvi, skupih karata i vozimo te direktno na tvoju adresu, za obiteljski blagdanski stol.

Ako ti privatan vozač i slatki Dorina poklon paket zvuče iole primamljivo, onda je ovo tvoja prilika! Enter te poziva da nam se javiš u obliku glasovne poruke i s nama podijeliš svoje najgore iskustvo s putovanja doma za blagdane.

Bus je zapeo u snijegu, po putu si izgubio poklone, u vlaku nije bilo mjesta ili si probao ići na foru švercanja pa na pola puta dobio kaznu? Može, sve prihvaćamo! Bitno je da je priča smiješna, kreativna i realna. Prijave primamo do srijede 20.12, a naša će Nina iz Enter jutra u četvrtak 21.12 vas troje s tri najbolje (odnosno najgore) priče nagraditi prijevozom i slatkim Dorina poklon paketom.

Ako tvoju priču smatramo dovoljno lošim iskustvom, privatni vozač vozi te u petak 22.12. direktno do kuće k mami i tati na sarmu.

Vidiš? Nije sve tako sivo. Nekad ružno iskustvo sada može postati lijepo. Samo nam se trebaš javiti na snimalicu ili na naš WhatsApp (09 97 97 99 99).