Puna tri dana partijanja i rješena cuga za tebe i tvoju ekipu: Vodimo te na Zagreb Dance Event!

Odluku o tome gdje ćeš za Novu prepuštamo tebi, ali smo se zato pobrinuli da ti period između Božića i samog dočeka bude ispunjen maratonskim partijanjem. Ali baš onako, na najjače!

Čak četvereo vas zajedno s vašim frendovima odvest ćemo na trodnevni Zagreb Dance Event u Opera Club, a upad smo za sva tri dana sredili i za vaših troje frendova, što znači da da ukupno imamo upade za četiri ekipe po četiri slušatelja. A da ti grlo ne bude suho, svaku večer tebi i tvojoj ekipi osigurali smo i bocu cuge!

Zagreb Dance Event održat će se od 27. do 29.12 u Opera Clubu, a u tri dana eventa koji pokriva čitav spektar elektronskih podžanrova izredat će se čak 13 DJ-a: Biella & Astrall, Dancelectric Philipe, Dekova. Franky Rizardo, Full Ferry, Me – High – Low, Mike Vale, Mike & Me, Mo Keep, Prok & Fitch, Roth Segen, XO i Zonderling.

MEHANIZAM

Kao i obično, ful je jednostavno. Počevši s utorkom 12.12 pa sve do petka 15.12., Alex će u svojem Maratonu hitova na dnevnoj bazi dati znak na koji se trebaš javiti na naš WhatsApp (09 97 97 99 99), a prve dvije osobe koje nam se jave, imaju šansu osvojiti gore navedeni tretman: trodnevni upad u Operu za ekipu od četiri osobe + bocu cuge svaku večer. I tako svaki dan sve do petka 🙂

Dvoje slušatelja koji su nam se prvi javili na naš znak, nazvat ćemo telefonom i dati im priliku da sebe i svoje frendove počaste božićnim party maratonom. Svakom slušatelju Alex će postaviti maksimalno pet pitanja u kojima ćemo na dnevnoj bazi “sukobiljavati” po dva DJ-a čije showove vrtimo kroz tjedan. Ona osoba koja točno odgovori na više pitanja, osvaja nagradu. Prvi netočan odgovor automatski znači i ispadanje iz igre.

DJ-e ćemo “sukobljavati” sljedećim redoslijedom:

UTORAK – Armin VS Hardwell
SRIJEDA – Nicky Romero VS Martin Garrix
ČETVRTAK – Fedde Le Grand VS Oliver Heldens
PETAK – Tiesto VS Hardwell

Neka te potencijalno (ne)znanje ne brine jer su sva pitanja na isti kalup i ako čak i ne znaš odgovor, šanse za pogodak su ti 50%. U svakom slučaju više nego na ispitu u školi/na faksu. Tako ćemo te primjerice pitati tko ima više fanova na Fejsu: Armin ili Hardwell? Ili tko je stariji: Nicky Romero ili Martin Garrix? 

Vidiš? Ne tražimo znanje kvantne fizike, nego samo malo znanja i/ili sreće. Sad kad sve znaš i kad vidiš da se do party tretmana dolazi na ful jednostavan način, ostaje ti samo jedno – slušati Enter između 10:30 i 14h. A kad ti omogućimo provod života, slobodno nam se zahvališ kasnije.