Pronađi Fila Tilena: Pogodi gdje se nalazi i osvoji novi Hoverboard Xplorer vrijedan 6.000 kuna!

Dijelimo ti nagradu vrijednu – pazi sad ovo – 6 SOMA KUNA! No za njeno osvajanje će ti trebati malo poznavanja našeg glavnog grada. Koliko dobro poznaješ Zagreb? Ako ne dovoljno, potrudi se oko toga jer ti upravo prepoznavanje nekih njegovih lokacija može donijeti Hoverboard Xplorer vrijedan 6000 kuna!

Ovog će se tjedna naš Fil Tilen u dva zagrebačka kvarta provozati na novom Hoverbaord Xploreru, a dva ćemo navrata video njegove vožnje postaviti na naše društvene mreže. Ona osoba koja u komentarima prva pogodi o kojoj se lokaciji radi, osvaja novi Hoverboard Xplorer s TaoTao aplikacijom koja ti omogućuje da frendove pozivaš na vožnju, mjeriš relacije svojih vožnji, puštaš mjuzu na svom hoverboardu, shareaš svoje vožnje na društvenim mrežama i pratiš vožnje svojih frendova.

Jedan ćemo video tijekom ovog tjedna staviti na Instagram, a drugi na Facebook. Na tebi je samo da pozorno pratiš naše društvene mreže jer jedan od dva Hoverboard Xplorera bez beda može biti tvoj. A ako nisi baš neki tip od điranja na dva kotača, slobodno uveseliš nekoga za blagdane, sumnjamo da će se buniti.

Sretno! 🙂