VIDEO: Marshmellovi fanovi u potpunosti demolirali klub nakon što je ovaj otkazao nastup!

Nema ničeg čudnog ni neobičnog u tome da netko od izvođača otkaže nastup u klubu ili na festivalu, ali reakcije fanova znaju biti pa u najmanju ruku – čudne. Primjerice, reakcija marshmellovih fanova na njegovo otkazivanje nastupa u jednom klubu u Nepalu koji je propustio na savjet liječnika uslijed visoke temperature. Viroza, što ćeš, takvo je vrijeme.

I dok bi čovjek očekivao tužne fanove koji doma odlaze pognutih glava i uz nekoliko ljutih postova na društvenim mrežama koji nakon nekoliko dana padnu u zaborav, to nije bio slučaj. Umjesto toga, fanovi su odlučili u potpunosti demolirati klub u kojem je marshmello trebao nastupiti, a cijelu snimku nereda možeš pogledati u niže priloženom videu.

Cijeli je kaos krenuo oko 2:30h ujutro po lokalnom vremenu, nakon što su promotori eventa obznanili kako se event ipak neće održati. Ali, tu priči nije kraj. Da su se promotori ponijeli krajnje neprofesionalno, osim toga da su prekasno obavijestili posjetitelje o otkazanom eventu, dokazuje i činjenica kako su u želji za što većim profitom prekrcali klub i na kapacitet od 3.500 ljudi prodali gotovo duplo više ulaznica.

Iako ne odobravamo nikakav oblik agresije, moramo priznati kako ipak donekle razumijemo bijes fanova.