Armin van Buuren, W&W i Steve Aoki pišu povijest: Nastupit će u bestežinskom stanju!

Daj zabrij da ideš na festival, a kad ono ne možeš plesat’ nego lebdiš. Ovo “zabrij” sad komotno možemo i izbaciti iz rečenice.

Armin van Buuren, W&W i Steve Aoki će 7. veljače 2018. ispisati povijest. I to doslovno: po prvi će put IKAD nastupiti u bestežinskom stanju.

Foto: Big City Beats

Prvi je to put u povijesti homo sapiensa da će netko od DJ-a stati za miksetu u “zero gravity uvjetima. Kako organizatori ovog eventa to nazivaju, riječ je o “najmanjem klubu na svijetu, ali i o najekskluzivnijem eventu na svijetu” koji će ovom prigodom izuzev headlinera ugostiti svega 10ak ljudi. Ne postoje ulaznice za event, a jedini način na koji je moguće osvojiti upad jest prijavom za nagradni natječaj u kojem će sa svakog kontinenta biti odabrana svega dva finalista – jedan muški i jedan ženski.

Zadatak je snimiti 20-sekundni video u koje se objašnjavaš zašto si baš ti idealan kandidat za ovu avanturu. Prijave se odvijaju putem web stranice www.wcdzerogravity.com, a na istom tom mjestu možeš detaljno provjeriti i sva pravila natječaja.

Cjelokupni se događaj odvija uz kooperaciju s Frankfurt Airportom i to u zrakoplovu A310 koji se inače koristi za treniranje astronauta, a u kojem će odabrani sretnici u bestežinskom stanju uz odličnu mjuzu provesti punih 90 minuta.

Misliš da imaš šanse? Prijavi se.