Ultra Miami izbacila lineup: Martin Garrix neće nastupiti na 20. obljetnici festivala?

Ultra Music Festival napokon je izbacio lineup za svoju 20. obljetnicu koju će proslaviti od 23. do 25. ožujka iduće godine u Bayfront Parku u Miamiju.

Kao i obično, lineup već u prvoj fazi sadržava ponajbolja imena EDM scene kao što su Afrojack, Armin van Buuren, Axwell / Ingrosso, Carl Cox, The Chainsmokersi, David Guetta, DJ Snake, Eric Prydz, Hardwell, Jamie Jones, marshmello, Nicky Romero, Steve Aoki, Tiesto i još mnooogi drugi.

Foto: www.facebook.com/Ultra

Ono što nam je zapelo za oko jest da se na lineupu ne nalazi Martin Garrix, službeno najbolji DJ svijeta prema DJ Magu već drugu godinu za redom. Čovjek bi rekao da će Ultra Garrixa čuva kao posebno iznenađenje i da će se na lineupu naći u drugoj fazi (iako ne znamo zašto bi se od toga radila ikakva pompa jer je Garrix jedno od najčešće bukiranih festivalskih imena), međutim, ako je suditi po njegovom odgovoru na Tweet jednog od svojih fanova, Martin Garrix neće nastupiti na Ultri 2018. godine.

Foto: EDM Machine screenshot

Ako je ta informacija točna, moramo reći da smo ful iznenađeni, a iznad glave su nam veliki upitnici oko toga gdje je zapelo. Je li Ultri Garrix postao preskup ili je zaiskrilo između njegovog menadžmenta i organizatora? Odgovor ne znamo, ali se nadamo da će ga Ultra ipak uvrstiti u popis svojih izvođača i time proslavu 20. rođendana učiniti još boljom.