Znaš nekog radoholičara? Prijavi ga na #LuckyFriday za slobodan dan i poklon bon Arena Centra!

Lucky Friday pod palicom ljupke Nine Slišković Goleš se vratio, a ako postoji nešto bolje od slobodnog petka na poslu (odnosno produženog vikenda), onda je to produženi vikend plus prigodni poklon! 

Kako stvari funkcioniraju? Vrlo jednostavno. Ti nama prijaviš frenda, kolegu, mamu, tatu, brata, sestra, ujnu ili bilo koju drugu osobu za koju znaš da se ful trga od posla i kojoj bi i više nego dobro došao slobodan petak, a na nama je da tu osobu izvučemo s posla i dodatno joj uljepšamo dan poklon bonom za Arena Centar u iznosu od 500 kn.

Točnije – taj zadatak pripada našoj Nini Slišković Goleš i vjeruj nam kad ti kažemo da ne postoji (ali fakat ne postoji!) šef kojeg ona ne može šarmirati i omekšati. Nismo slučajno napisali “ljupka“, a nekome kao što je Nina gotovo je nemoguće reći “ne“.

Svoju prijavu šalješ na [email protected] uz naznaku “Lucky Friday”, a osim objašnjenja zašto osoba koju prijavljuješ zaslužuje slobodan petak, ostavi nam i svoj kontakt i kontakt šefa kojeg treba omekšati.

Među svim pristiglim prijavama, Nina će svakog petka odabrati onu najbolju te će nekoga osim free danom usrećiti i poklon bonom Arena Centra u iznosu od 500 kn.

Naravno, sve radimo u tajnosti bez znanja osobe koju prijavljuješ, tako da će Ninin dolazak na njegovo/njeno radno mjesto i poklon bon za shopping biti i više nego pozitivan šok.

Čekamo tvoje prijave! 🙂