Enter People: Kod Alex stigao Sandro Kulenović, hrvatski reprezentativac i igrač Juventusa!

Ovog je tjedna Alex specijalnu Enter People epizodu rezervirala za jednako tako posebnog gosta. U studiju joj se na punih sat vremena pridružio Sandro Kulenović, mladi hrvatski reprezentativac te član momčadi Juventusa.

Cijela je njegova nogometna priča, kaže Sandro, krenula još od malih nogu, točnije od njegove četvrte godine: “Moj je brat, koji je stariji od mene dvije godine, trenirao u blizini Velike Gorice, a kako je trener bio obiteljski prijatelj, ja sam s njim išao na treninge. Kako sam stalno bio oko lopte, trener me pitao da im se pridružim i eto, tako je sve krenulo“.

Foto: Instagram/Sandro Kulenović

Inače, Sandro je igrao za omladinski klub Dinamo, nakon čega je otišao u Varšavu, da bi na koncu završio u Juventusu. Slijedom okolnosti, u Zagrebu ne boravi često, a zadnji je put ovdje na više od jednog dana sa svojom obitelji bio prije šest mjeseci, zbog čega nam je još veća čast da je odvojio svoje vrijeme i sjeo za Enterov mikrofon. Najviše mu od svega, kaže, ipak nedostaju prijatelji.

Foto: Facebook/Sandro Kulenović

Na pitanje kako mu je Italiji, Sandro ima samo riječi hvale: “Juventus je jedan ozbiljan klub u kojem bi svi od malena voljeli zaigrati i sanjaju o tome. Meni je to, srećom, pošlo za rukom sa 17 godina i fenomenalno mi je. Treninzi su dosta intenzivni, a kad imam slobodnog vremena, što nije baš često, provedem ga u društvu prijatelja ili ostanem doma odmarati, pogledati film ili pročitati knjigu.” – rekao je Sandro našoj Alex.

Foto: Instagram/Sandro Kulenović

Kad sam sa svojih 17 godina doznao da idem igrati za Juventus, osjećaj je bio nevjerojatan. U početku sam bio uzbuđen i nisam mogao vjerovati, a onda sam bio iznimno ponosan. I to ne samo ja, već i moja cijela obitelj” – prisjetio se Sandro trenutka u kojem je i službeno potvrđeno kako će igrati za jedan od respektabilnijih europskih nogometnih klubova. Osim nogometa, idu mu i jezici. Prošle je godine poradio na poljskom, a sad usavršava i talijanski.

Foto: Instagram/Sandro Kulenović

Inače, Sandro je u Zagreb stigao posjetiti obitelj na tjedan dana za blagdane i već se 02.01. vraća na nogometne terene u Italiju. Vrijeme doma iskoristio je i za novu tetovažu – čak treću po redu – krunicu i natpis: “Sve mogu u onome koji me jača”, jer – kako kaže – snagu i motivaciju između ostalog pronalazi i u Bogu.

Foto: Facebook/Sandro Kulenović

A ima Sandro i svoje nogometne uzore od kojih ističe Mandžukića i Ronalda.

Od velikih želja za nadolazeću 2018. godinu Sandro ima samo jednu, i to skromnu – zdravlje.Najveća želja mi je zdravlje, a od nekih drugih klupskih ciljeva mogu navesti osvajanje prvenstava.” – kaže Sandro.

Foto: Instagram/Sandro Kulenović

Alex je, naravno kao i svaku ženu, zanimalo na što Sandro troši veći dio svoje plaće. “Pa mislim da ne trošim puno, ali kad krenem trošiti, onda je to uglavnom na robu, pogotovo majice. U ormaru ih imam 100-tinjak.” – rekao je Sandro Alex, na što se ona našalila da mu je mama zasigurno jako sretna kad to sve donese na peglanje.

🤗🤷🏻‍♂️ #enterpeople

A post shared by Sandro Kulenović (@sandrokule) on

Sandru i dalje želimo puno sreće, uspjeha i daljnjeg napretka te sve najbolje u 2018. godini! Ako si kojim slučajem propustio/la ovotjednu #enterpeople epizodu, ovdje ti je prilažemo u cjelosti.

Foto: Instagram/Sandro Kulenović

A ako i ti imaš nekoga na koga si ful ponosan i misliš da zaslužuje svojih pet minuta slave u eteru Entera, prijavi ga putem bilo koje od naših društvenih mreža, na mail [email protected] ili preko našeg WhatsApp-a na 09 97 97 99 99. Mikrofon čeka.