Imamo karte za spektakl na Sljemenu: Vodimo te na Snježnu kraljicu 2018.!

Idući će se tjedan, točnije 3. i 4. siječnja, održati FIS Svjetski skijaški kup Snow Queen Trophy 2018. Zbog dvanaeste utrke slalomašica i devete utrke slalomaša i ove godine u Zagreb dolaze najbolji skijaši svijeta, a trenutno su u tijeku posljednje pripreme za utrke uz koje su organizatori i ove godine pripremili mnoga iznenađenja za posjetitelje.

Polako sve postaje spremno za najbolje svjetske skijaše koji će se i ove godine pred više od 300 milijuna gledatelja u svijetu spustiti sljemenskim Crvenim spustom. Kroz cilj će proći, ali u novoj ulozi, kao predvozač s kacigom na muškoj i na ženskoj utrci naš Ivica Kostelić.

Foto: Snow Queen Trophy

Jedno od brojnih iznenađenja ovogodišnjeg kupa jest izvlačenje startnih brojeva koje će se po prvi puta održati na trenutno najljepšem zagrebačkom klizalištu.

A mi već tradicionalno dijelimo ulaznice za Snježnu kraljicu! Imamo ih ukupno 10 komada (pet za žensku utrku 3.01 i pet za mušku utrku 4.01), a na tebi je samo da slušaš Enter jer kad u sklopu našeg informativnog programa (iliti Vijesti) čuješ nekoga od newspresentera da daje znak, budi prvi/prva koji će nam na [email protected] postali mail sa svojim podacima uz naznaku “Za Snježnu kraljicu” i ulaznice su tvoje! 

Vidimo se gore!