Želiš BESPLATNO na Coachellu uz “artist pass”? Možeš, ali uz par bolesnih uvjeta…

Nedavno smo pisali o tome kako je objavljen lineup za Coachellu čije se cijene ulaznica kreću od preko tri tisuće kuna pa na više, no izgleda kako postoji način da ti i još jedna osoba odete na festival besplatno! I to ne s običnom ulaznicom, već uz artist pass koji omogućuje pristup čak i onim zonama festivala kojima obični smrtnici ne smiju ni primirisati (čitaj backstage i henganje sa zvijezdama kao što su The Weeknd, Beyonce i Eminem koji su ujedno i headlineri festivala).

Foto: facebook.com/pg/coachella

Na Craiglistu je osvanula ponuda “anonimnog glazbenog producenta” koji traži žensko društvo za odlazak na Coachellu jer je, kako kaže u oglasu, socijalno zakinut i dobro bi mu došle dvije djevojke koje bi mogao držati pod ruku dok nastoji poraditi na novim poznanstvima s ljudima iz glazbene industrije. Nepoznati tip tako nudi besplatan odlazak na festival uz artist pass, ali uz nekoliko, ako se nas pita, bolesnih uvjeta. Međutim – kako lik tvrdi, posrijedi nije ništa “romantično” i neće imati ništa protiv da njegove dvije novopečene družice spavaju u svom smještaju.

Cijeli oglas, uz uvjet da su ljudi koji na njega apliciraju isključivo nježnijeg spola,  ima sedam točaka. Pa eto, ako si cura – čitaj dalje.

 

  1. Trebaš voljeti EDM, ali nikako ne smiješ voljeti Dipla.
  2. Trebaš imati između 21 i 24 godine.
  3. Mailom trebaš poslati svoje fotke i fotke svoje prijateljice. Po mogućnosti novijeg datuma. (Ali ne brini, čovjek nema loše namjere.)
  4. Trebaš čovjeku raditi društvo za cijelo vrijeme trajanja festivala, a neki od izvođača kojima se on posebno veseli jesu: Beyonce, ODESZA, Miguel, Illenium, Jamie Jones, Alison Wonderland, REZZ, Deorro, Soulwax, Jean-Michel Jarre, Alan Walker, Maceo Plex, and X Japan.
  5. Trebaš u jednom paragrafu prokomentirati stvar koju je napravio jer želi da budete u mogućnosti komentirati njegovu mjuzu. Savjeti, pohvale, kritike… sve je dobrodošlo.
  6. U slučaju da tebe i frendicu netko pozove na afterparty, uvjet je da inzistiraš da i ovaj gospodin ide s vama.
  7. Čovjek puši travu. I TO PUNO TRAVE i jako mu je bitno da je to vama ok.

 

Foto: Craiglist – screenshot

Cijeli oglas možeš pročitati OVDJE, a mi ne znamo bi li se smijali, plakali ili jednostavno zabrinuli i to do te mjere da nazovemo policiju. A možda je čovjek stvarno dobronamjeran…

Neka. Konačnu odluku prepuštamo tebi i ako su ti svi navedeni zahtjevi ok, pokaži da imaš muda (iako si cura) i šibni taj mail. Možda se čovjek smiluje pa vam plati i aviokartu.