Good guy Marshmello: U bolnici posjetio 10-godišnju djevojčicu koja boluje od leukemije!

Iako su mišljenja oko toga kakvu mjuzu marshmello radi podvojena, jedna mu se stvar ne može osporiti – a to je da se ispod njegove maske (odnosno kante) na glavi krije dobar lik. Osim što često u humanitarne svrhe donira vrtoglave iznose novca, također kad god je u prilici pomaže i lokalnim zajednicama.

Zbog svog šašavog izgleda i nesvakidašnjeg outfita za jednog DJ-a nerijetko privlači simpatije mlađe populacije, a njih također često obraduje nekim dobrim djelom. Tako je nedavno jednoj mlađoj obožavateljici, 10-godišnjoj Beni koja boluje od leukemije i kojoj se bliži 11. rođendan, ispunio želju i pojavio joj se u bolnici uz tortu u obliku njegove prepoznatljive maske kako bi joj barem nakratko uljepšao dan i izmamio osmijeh na lice. A svi znamo da je smijeh najbolji lijek.

Ovu je priču podijelio i na svom Twitteru, no nekolicine zlobnika će uvijek biti pa se tako tu i tamo nađe pokoji tulipan koji i u dobrom djelu nađe nešto ružno. Točnije, neki marshmellu predbacuju to da ovakve prilike koristi isključivo za vlastitu promociju. Ne želimo ulaziti u detalje, no i dalje držimo da je bolje napraviti dobro djelo (pa makar i zbog vlastite promidžbe) nego ne činiti ništa. Marshmello, bravo!