Nova supergrupa na pomolu: Udružuju se R3HAB i KSHMR?

Ako je suditi po postu koji je R3HAB stavio na svoj Facebook like page, vrlo je lako moguće kako se sprema nešto veliko. Točnije, njegovo udruženje snaga s KSHMR-om i to ne u smislu kolaboracije na nekoj stvari, već kao DJ duo act.

Uz fotku na kojoj obojica djeluju kao da su nacrtani vodenim bojama, R3HAB je stavio i opis “Do you think that KSHMR and I should start a supergroup? #LikeIfYouAgree #CommentIfYouAgree #R3HABxKSHMR

Malo je reći da je fotka preplavljena pozitivnim odgovorima i komentarima nahajpanih fanova koji su ful priželjkivali nešto ovakvog tipa, tim više što R3HAB i KSHMR  iza sebe imaju nekoliko zajedničkih kolaboracija kao što su “Karate“, “Strong” i ona najnovnija – “Islands“, a koje imaju ful energičan sound prikladan najvećim EDM festivalima.

Tko zna, moguće je da R3HAB samo tiza ekipu, a možda i ima nešto u tom postu. Ipak se bliži 20. obljetnica Ultre u Miamiju koja bi bila i više nego idealna prilika za predstaviti novi DJ duo na sceni. Mi priželjkujemo ovaj drugi scenarij.