Priča s The Chainsmokers prevarom ide dalje: “Prvo kuč*a iz Vegasa, a sad i ova jadnica s Instagrama”

Nastavno na nedavnu priču o javnoj prevari Alexa Palla, jedne polovice The Chainsmokersa kojeg je njegova (sada već bivša) djevojka putem nadzornih kamera uhvatila u preljubu te zatim te iste snimke postala na svoj Instagram, prevarena Tori na toj je društvenoj mreži iznijela i detaljniju priču o njihovom odnosu.

Nakon sati preklinjanja za zrno iskrenosti, uspjela sam potvrditi kako to nije prvi put da me varao. Prvo psycho kuč*a, zatim jadan Instagram model i još nebrojene druge za koje mi se, gledajući me u oči, kunuo kako ih nikad nije ni taknuo. Njegovo “dosljedno” poricanje polako je blijedilo te se pretvorilo u objašnjavanje kako to i nije loše jer to svi muškarci rade. Drugim riječima, zato što je postao poznat, za njega vrijede drugačija pravila od normalnih. Najviše me od svega zapanjilo to da se čak nije niti ispričao. 

Pokušao je učiniti sve da se ne pročuje za ovo. ‘Bolja si od toga’, rekao mi je. I istina, jesam, ali on nije i ovo je pravi trenutak da se barem na neki način moćni muškarci prozovu za svoje ljigavo i odvratno ponašanje. Ne budi takav lik. Nemoj dozvoliti niti svojem prijatelju, bratu ili poslovnom partneru da bude takav lik. Bazično poštivanje žena u vašim životima ne bi trebao biti previsok standard kojeg je teško pridržavati se.

Zaista cijenim sve ljubazne poruke podrške koje dobivam. Nastavljam živjeti svoj život uz zadovoljstvo jer sam se riješila užasne osobe te pritom ohrabrila i druge žene koje se potencijalno nalaze u sličnoj situaciji da naprave to isto” – napisala je Tori u svom poduljem postu.