Lucky Friday: Nina iznenadila Sinišu koji je zbog posla propustio čak i božićni domjenak firme!

Ni ovaj petak nije prošao bez nečijeg slobodnog dana. Ovoga je puta sretnik bio Siniša kojeg je prijavio njegov kolega Boris preko povelikog pisma u kojem je detaljno objasnio zašto je Siniša najbolji radnik u firmi.

Iako je Boris tek nekoliko mjeseci Sinišin kolega, u pismu kojeg smo dobili na mail shvatili smo da nitko nije zaslužio te palačinke i odvlačenje s posla više nego što je to zaslužio Siniša. Čovjek je žrtvovao božićni domjenak zbog papirologije i skraćeno radno vrijeme pred blagdane produžio na normalno. Kako kaže Boris, s obzirom da nema vremenski stroj ne može ga vratiti na taj događaj, no ono što može jest organizirati mu “Lucky Friday” i druženje s ekipom Entera pa da ga svi zajedno razvesele i skrate radni tjedan bar za jedan dan. I tako je Siniša, koji je nebrojeno puta uletavao kolegama u pomoć kada su to trebali, ovoga puta on bio taj koji je uživao.

 

#LuckyFriday u akciji, idemo po Sinišu, izvlačimo ga s posla i vodimo u Palačinkarnica Milky da si zasladi petak.
#Milky

Posted by Enter Zagreb on Friday, January 19, 2018

Ekipa s Entera ga je jedva potjerala s posla i odvukla u Milky na rundu palačinki jer čovjek doslovno zaljubljen u svoj posao i ne dozvoljava sam sebi proći kući bez da dovrši ono što je započeo.

A mi i dalje primamo prijave! Ako imaš nekoga tko se ful trga od posla i kome želiš srediti slobodan dan i rudnu palačinki u Palačinkarnici Milky na naš račun, pošalji nam mail na [email protected] i objasni zašto baš taj netko zaslužuje Lucky Friday tretman, a nama prepusti sve ostalo.