EXIT se opet širi: Na Festival 84 stižu Sigma, Burak Yeter, Mahmut Orhan i Filatov & Karas!

EXIT, koji je prošli tjedan na 9. godišnjoj dodjeli Europskih festivalskih nagrada službeno proglašen za najbolji veliki europski festival, od 15. do 18. ožujka na olimpijskoj Jahorini pokreće novi Festival 84! U pitanju je format zimskog glazbenog festivala na planini, koji su sve traženiji u Europi, a sudeći po visokom tempu prodaje ulaznica, već od prve godine bit će i jedan od najvećih ovog tipa na svijetu!

Ovakvi festivali poznati su po izuzetno energičnim partyjima u velikim montažnim šatorima, čiji kapaciteti mogu nadmašiti sportske dvorane, a već od prve godine EXIT na Jahorinu dovodi neke od najaktualnijih svjetskih zvijezda uz vodeća regionalna i domaća imena! Furioznu listu Festivala 84 predvode britanske superzvijezde Sigma, poznati po hitovima koji ne silaze s radio stanica i suradnji sa zvijezdama kao što su Kanye West, Ellie Goulding i Paloma Faith, dok oni sami predvode programe najvećih zimskih festivala zbog boarderske himne “Higher” koju pjeva Labrinth! Na Jahorinu stiže i čuveni aktivistički kolektiv i velika londonska grupa Asian Dub Foundation, čiji je zvuk bio direktni uzor najvećoj balkanskoj grupi Dubioza kolektiv! Uz njih dolaze i apsolutni klupski hitmakeri Mahmut Orhan, Burak Yeter te ruski DJ duo Filatov & Karas, čiji hitovi broje milijardu YouTube pregleda!

Za prave techno i house maratone na planini bit će zadužena lista koju predvodi slovenski “techno otacUmek te proslavljeni nizozemski DJ mag Patrice Bäumel, ali i najtiražniji techno duo na Balkanu, banjalučki tandem Mladen Tomić i Siniša Tamamović! Regionalne rock superzvijezde Van Gogh dolaze na Jahorinu okupiti publiku iz svih krajeva, a žestoko će biti i uz neprikosnovene regionalne repere kao što su Bad Copy te Frenkie, Kontra i Indigo, ali i trenutno najslušaniji mangupi Helem nejse! Na Festival 84 dolaze i najbolji predstavnici domaće scene, After Affair, A Skitzo, Billain, Black Acid b2b Vanyano, DJ Soul, Forest People, Forniva b2b Andrej Jelić, G.Edd b2b Fedja Knajdl, Merakoon, Mr. Mehikano, Said5, Soole b2b Robert S, Woodie, Worda, Zli Jay i mnogi drugi!

Samo do 26. siječnja traje najveća akcija Exita “1 karta = 5 festivala”! EXIT Freedom 2018 čini čak pet festivala u pet zemalja: EXIT, Festival 84, Sea Star, Revolution i Sea Dance, a do kraja trajanja akcije svi kupci uz EXIT ulaznicu po promotivnoj cijeni od samo 445 kn, dobivaju ulaz na ostala četiri festivala, između ostalih i za Festival 84 uz kratku registraciju.

Još vrlo ograničen kontigent ulaznica za Festival 84 s nevjerojatnih 60% popusta po cijeni od 120 kn, bit će u prodaji putem prodajne mreže Ticketshop i Entrio do kraja dana ili do isteka zaliha, nakon čega će cijena biti viša. Na stranici službene Exitove turističke organizacije exittrip.org dostupna je i ograničena količina promotivnih paketa s ulaznicom za festival te dvodnevnim ski passom i smještajem za Festival 84, ali i posebno skrojeni turistički paketi za ostale festivale u organizaciji EXIT tima.