#Enterview – RODG: “Da radim ASOT festival, izabrao bih Hrvatsku, ali sebe ne bih stavio na lineup jer je to bahato!”

Written by on 26/01/2018

Ekipa iz Armada Musica ponovno nam je omogućila intervju s jednim od zaštitnih lica te izdavačke kuće pa se tako s druge strane naše telefonske slušalice prošlog tjedna našao – Rodg!

Foto: Facebook / Rodg

Rodg je nedavno u suradnji s Roovelom izbacio svoj novi singl “Fast Lane” koji zvuči vrhunski, a ništa manje od Armadinog releasea nismo ni očekivali. Na pitanje kako je nastala stvar i odakle mu inspiracija za naziv, Rodg odgovara: “Roovel mi se pridružio na turneji tijekom ljeta i jednom prilikom bili smo u Njemačkoj i razmišljali o tome koliko smo mjesta posjetili i koliko smo toga doživjeli. Budući da je sve bilo ubrzano, složili smo se da nam je to razdoblje bilo kao na trkaćoj stazi i odatle naziv.

Novu 2018. godinu Rodg je dočekao za DJ pultom na svojoj gaži u Singapuru pa se nismo mogli ne osvrnuti na to voli li više slobodno partijati ili “raditi”: “Naravno da se volim opustiti i zabavljati, ali isto tako volim i ovo drugo. Jednom kad te bukiraju, želja je veća” – nadodao je Rodg šaleći se kako su mu (n)ovogodišnje odluke ići češće u teretanu te biti uzornijim sinom svojim roditeljima.

Foto: Facebook / Rodg

Inače, Rodg je u svojim glazbenim počecima radio kao intern u Armada Musicu, a nedavno se pojavio i kao side-kick rame uz rame institucionalnom Arminu van Buurenu u 844. epizodi njegovog A State Of Trance-a. “Da, to mi je došlo kao iznenađenje. Ne mogu baš reći skroz pozitivno iznenađenje jer je moj prijatelj Ruben de Ronde, inače side-kick Arminu, završio u bolnici pa sam ja trebao uskočiti umjesto njega. Na sreću, brzo se oporavio pa je to dobra strana cijele priče. Ali biti na ASOT-u je zabavno i stvarno sam uživao” – rekao nam je Rodg te dodao kako, čim napravi novu stvar, mišljenje traži uglavnom od njemu dvije najbitnije osobe: od djevojke i najboljeg prijatelja, Rubena de Rondea.

Foto: Facebook / Rodg

Da ima priliku napraviti ASOT festival i odlučiti o lineupu i njegovoj lokaciji, Rodg kaže kako bi izabrao Hrvatsku, a sebe bi izostavio s lineupa jer bi to bilo suviše bahato. No, zato bi se po njegovim standardima na listi našli Eric Prydz i naravno, Armin van Buuren koji je nezaobilazno ime svakog ASOT lineupa.

Foto: Facebook / Rodg

Inače, ovu subotu, 27. siječnja Rodg od 21h gostuje i u našem Enter Club Mixu pa se pobrini prištekati se na 97 ili 99 MHz, livestream na webu ili samo upali našu aplikaciju.

A da ti ne otkrijemo baš sve što nam je Rodg ispričao u intervjuu, predlažemo ti da klikneš play i baciš uho na naš kompletni razgovor s njim.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]