Tri muhe jednim udarcem: Nina s posla izvukla dvoje ljudi i vratila izgubljeni novčanik!

Ovaj je Friday stvarno bio Lucky. I to ne za jednu, niti za dvije – već za čak tri osobe!

Sretnica je ovog petka bila Tea, koja radi u odjelu prodaje jedne televizijske kuće, a koju je za Lucky Friday prijavio njen kolega Bojan objašnjavajući kako je Tei i više nego potreban taj slobodan petak jer se “s oglašivačima zbog europskog rukometnog prvenstva bori više nego Vori s francuskim braničima, a i kad nije na poslu, prati je stres od posla“. Dovoljan razlog da se Nina zaputi na Teino radno mjesto i odvuče je s posla? Mi kažemo da da.

 

Iiii idemo dalje. Petak je savršen sam po sebi a mi ćemo ga učiniti još savršenijim Tei! Izvlačimo je s posla i vodimo u Palačinkarnica Milky.
#LuckyFriday #Milky

Posted by Enter Zagreb on Friday, January 26, 2018

I tu dolazi twist. Nina nije s posla uspjela izvući samo Teu, već i Bojana koji ju je prijavio! Tako se ekipa Enter Jutra zajedno s čak dvoje sretnika zaputila na prefine palačinke u Palačinkarnicu Milky. Ali ni tu nije kraj!

Dok su oni tamo uživali u svom slatkom/slanom obroku, u lokal je ušetao gospodin koji je na cesti našao jaknu i novčanik sa svim pripadajućim dokumentima. Da, još uvijek ima poštenih ljudi… Budući da je gospodin bio u žurbi, naša se Nina bacila u potragu za vlasnikom jakne i novčanika, a nakon što ga je uspješno kontaktirala putem Facebook-a, uspostavilo se da jakna pripada dečku koji živi u toj zgradi, a jakna mu je pala s balkona na kojem se luftala od dima.

Sve u svemu – stvari su uspješno vraćene i tako su odrađene tri muhe jednim udarcem: Tea, Bojan i sretnik koji nije izgubio dokumente. A ni jaknu…

A mi i dalje primamo prijave za Lucky Friday! Ako znaš nekoga tko se ful trga od posla i kome bi i više nego dobro došao slobodan petak uz vrhunske palačinke u Milkyju, prijavi ga na [email protected], a nama i našoj Nini prepusti sve ostalo.