SEA STAR FESTIVAL OBJAVIO LINE-UP!

Written by on 31/01/2018

Prije nego što uopće počne festivalska sezona u 2018. godini, Sea Star Festival je svojim line-upom pripremio zagrijavanje za ljeto kakvo smo samo mogli poželjeti! U laguni umaškog kompleksa Stella Maris u sklopu međunarodno poznatog Exit festivala, od 24. do 27. svibnja nastupit će jedna od najvećih imena kako svjetske, tako i regionalne glazbene scene.


Izvor: Sea Star Festival 2017

 

Kao headlineri najavljeni su Hurts, Robin Schulz i Ofenbach!

 

Izvor: YouTube

Obožavatelji regionalnog rapa, regionalnog rapa i hip-hopa će biti i više nego zadovoljni jer nas očekuju i nastupi Dječaka, Edo Maajke, Trama 11, Sajsi MC i Kreša Bengalke!

Osim izvođača, organizatori su najavili i nulti dan, odnosno dan za ”zagrijavanje”, dok je nedjelja 27. svibnja rezervirana za after party. Uz glavnu pozornicu tu su i dvije dodatne, Addiko Tesla Stage i Nautilus Arena, a atmosferu Exita pokušat će dočarati i nekolicina drugih pozornica koje organizatori najavljuju – Zion Beats, Exotic Laguna, Silent Octopus i Goldfish Stage.

Early bird ulaznice su odavno rasprodane, no trenutno traje akcija za kupnju ulaznica po promotivnoj cijeni od 229 kuna.

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]