Justin Timberlake ukrao 52. Super Bowl!

Jedan od najvećih praznika Sjedinjenih Američkih Država bez sumnje je finale njihove football lige, poznatije i pod imenom Super Bowl. Ove godine po 52. put su se dvije najveće momčadi borile za Lombardijev trofej, a show je bio ispunjen, kao i inače, malo više zabavom, malo manje sportom.

Izvor: nfl.com

Trofej su uzeli Philadelphia Eaglesi koji su s 41 na prema 33 pobijedili potpune favorite, New England Patriotse, koje vodi Bill Belichick, trener porijeklom iz Hrvatske.

Izvor: Sky News

Himnu je u svom stilu, što joj mnogi zamjeraju, otpjevala P!nk, no bez obzira na to, odradila je i više nego dobar posao što samo potvrđuje pljesak koji je dobila na krcatom U.S. Bank Stadiumu u Minneapolisu.

 

Nakon pola odrađenog posla, na scenu je stupio Justin Timberlake i njegova ekipa u kojoj se našla i naša Maja Kereš kao članica njegove plesne skupine. Skupa sa cijelom svojom ekipom, producentima, scenografima i kostimografima možemo reći samo jedno – ako je Grinch ukrao Božić, Justin je definitivno ukrao Super Bowl! Oduševio je svojom jednostavnošću, a opet originalnim nastupom u kojem je sudjelovalo stotinjak trubača, dvjestotinjak dodatnih plesača, cijeli jedan mali orkestar i na kraju krajeva – cijela publika.

 

Izvor: Instagram (@majakeresh)

Osim što je ušao među ekipu i tako srušio taj zid između običnih ljudi i njega kao glavne zvijezde večeri, centar pažnje je pokušao usmjeriti prema pokojnom Princeu kojem je upravo Minneapolis rodni grad. I ne samo što je otpjevao zajedno s Princeovom projekcijom njegovu ‘I would die 4 U’, cijeli centar Minneapolisa je zasvijetlio u simboličnu ljubičastu boju što su svi proglasili totalnim vrhuncem ovog događaja. Nakon hitova kao što su ‘Until The End Of Time’, ‘Sexyback’, ‘Mirrors’, i ‘Suit and Tie’, svoj nastup je završio nezaobilaznom pozitivom koju širi njegova ‘Can’t Stop The Feeling’.

 

Samo neka od lica koje je kamera uhvatila na tribinama stadiona kojeg zovu i remek-djelom, bili su Gucci Mane, Bradley Cooper, Puff Daddy, Gwen Stefani i Floyd Maywheather, a cijeli show pratio je i Jimmy Fallon koji je odmah nakon utakmice krenuo sa svojim live showom ovog puta umjesto iz originalnog studija u New Yorku, upravo u centru sinoćnjeg događanja – Minneapolisu, kojeg je naravno posvetio upravo – Super Bowlu.

 

It’s time for #FallonLIVE! #SuperBowl #ThisIsUs

Objavu dijeli The Tonight Show (@fallontonight)

Izvor: Instagram (@fallontonight)

 

Krajnjim ishodom je najsretniji definitivno bio Sylvester Stallone, koji je danima prije preko svog Instagram profila nabrijavao ekipu na Philadelphiju.

 

YO, EAGLES YA DID IT !!!!!

Objavu dijeli Sly Stallone (@officialslystallone)

Izvor: Instagram (@officialslystallone)