“BE IN THE MOMENT”: Prenosimo ti ASOT 850 LIVE iz Utrechta!

Armin van Buuren već tradicionalno za svakih odrađenih 50 epizoda svog “A State Of Trance-a” organizira istoimeni festival, a mi se uvijek na novo trudimo da nam ništa ne promakne.

I ove je godine prvo izdanje tog eventa u Utrechtu u Nizozemskoj, a kasnije se širi i na ostale svjetske gradove u obliku turneje: za sad su tako osim Utrechta potvrđeni Gliwice u Poljskoj, Miami te Sydney.

Foto: Facebook / A State Of Trance

ASOT festival pod sloganom “Be In The Moment” održat će se 17. veljače u Utrechtu, gradiću pored Amsterdama, a na lineupu se osim čelnog čovjeka trancea nalaze i druga odlična imena kao što su Ace Ventura, Gareth Emery, NWYR, Bryan Kearney, Jorn van Deynhoven, Solarstone, David Gravell, Ben Nicky, Christ Schweizer, Heatbeat, Scott Bond i mnogi mnogi drugi.

Foto: Facebook / A State Of Trance

A mi se potrudili osigurati ti LIVE prijenos Arminovog seta s mainstagea u Utrechtu sa 17. na 18. veljače od 01 do 03h ujutro! Ako već ti nisi u Nizozemskoj, dozvoli da nizozemski zvuci dopru do tebe. Upali 97 ili 99 MHz, aplikaciju ili livestream na webu i dozvoli si tretman stanja transa.

Foto: Facebook / A State Of Trance