Nagrada vrijedna 1000 kuna: Ispuni našu glazbenu anketu i osvoji poklon bon za Optiku Kraljević!

Po dobrom starom običaju – ti slušaš nas, a mi slušamo tebe. Sve što trebaš jest reći nam što ti se sluša i imaš prilike osvojiti poklon bon Optike Kraljević u iznosu od čak 1000 kuna koji možeš iskoristiti za bilo koji od proizvoda iz njihove ponude. Hoćeš dioptrijske, sunčane ili neke hipsterske naočale – izbor ja na tebi 🙂

Sve što trebaš napraviti jest na priloženom linku – OVDJE – ispuniti našu glazbenu anketu, odnosno kreirati playlistu Entera i uz malo sreće je ovaj poklon boj tvoj. Osim što ćeš u svega nekoliko klikova i mrvicu potrošenog vremena počastiti svoje uši, možda ćeš počastiti sebe novim cvikama.

*(Moguća je situacija u kojoj anketu ne možeš ispuniti na mobu, već samo na tabletu/kompu/laptopu. Kad uđeš na link, prvo biraš hoćeš li se ulogirati putem Fejsa ili e-mail adresom, a zatim krećeš s ispunjavanjem. U slučaju da si popunio/la prethodnu anketu, sustav ti nažalost neće dozvoliti ponovno popunjavanje ove, ali moći ćeš sudjelovati već u idućoj. Za anketu ti je potrebno otprilike 5 minuta)

I imaj na umu da ćeš, čak i ako ne osvojiš nagradu, barem slušati ono što želiš. Win-win? Mi kažemo da da 🙂