Cijela firma se digla na noge: Ovaj petak na red je došao Tomo!

Lucky Friday iz petka u petak piše sve ljepše priče, no ovog puta je nadmašio sam sebe! Kolega Tomo kako ga ostali kolege zovu ima već mjesecima striktnu dijetu i ne smije jesti ništa slično palačinkama kojima smo ga upravo počastili u Milkyu. Tomu je prijavio njegov kolega Kruno, koji je garantirao šefu da će preuzeti Tomin dio posla. Ekipa Entera je njegovu prijavu odabrala još prošli tjedan, no obojica su bila na poslovnom putovanju i tako je sve palo u vodu. No zbog zaista originalne prijave, odlučili smo pitati Krunu da ga prebacimo za sljedeći petak što mu je dalo cijeli tjedan da pripremi teren i učini ovu priču još boljom i originalnijom.

Tomo radi kao broker u jednoj maloj, ali i više nego uspješnoj firmi u kojoj vlada atmosfera koja se zaista rijetko viđa. Ekipa Entera nije mogla ni sanjati da biti dočekana na način na koji je ekipa reagirala kada su vidjeli Ninu pred vratima. Tomo je bio uvjeren da danas drži sastanak pred važnim klijentom, zbog čega je naučio cijeli govor napamet i isprintao prezentaciju u nekoliko primjeraka. I kao da to nije dosta, zamalo je obukao odijelo!

Tomo se, naime, ženi u svibnju i sve dane godišnjeg čuva za tih par dana kako bi se pripremio na najbolji mogući način i ovaj mu je petak trebao biti mali, ali i više nego slatki odmor. Ekipa nam govori kako su od jutra pratili ishod priče na Enteru, ali na slušalicama kako Tomo, koji se pripremao za prezentaciju, ne bi saznao što ga čeka. I da – jedva su se suzdržavali, a da ne puknu od smijeha.

 

 

Tomo misli da mu je danas normalan radni dan i ni ne sluti da mi dolazimo po njega, izvlačimo ga s posla i vodimo u Palačinkarnica Milky na finu dozu palačinki. A imamo iznenađenje i za njegove kolege!
#LuckyFriday #Milky

Posted by Enter Zagreb on 9. veljače 2018

 

No, nismo samo vodili Tomu u Milky. Šef je postavio uvjet ukoliko Tomo želi imati slobodan dan. S nama je morala ići i kolegica Ivona, koja je imala zadatak da donese palačinke za cijeli ured, što je naravno i napravila. I tako smo s dvije vrećice pune palačinki završili još jedan petak koji je ovog puta bio sretan za čovjeka kojeg tek čeka posao. Pritom naravno mislimo na brak, ali ne prestaje pokazivati koliko jedva čeka da uđe u te vode.

Ako i ti imaš sličnu priču ili možda nešto skroz drugačije i posebno na svoj način, pošalji nam sve to na [email protected] i usput ubaci svoj kontakt. Ostalo prepusti nama!