PUTOVANJE VRIJEDNO 10.000 EURA: Vodimo te u Kostariku, Panamu i Nikaragvu!

NAJVEĆA. NAGRADA. OTKAD. ENTER. POSTOJI.

I to doslovno. Dajemo ti mogućnost da osvojiš all-inclusive 15-dnevno putovanje za dvije osobe u Panamu, Kostariku i Nikaragvu! Znači nemaš brige oko ničega – pokrivamo ti kompletni prijevoz i vrhunski smještaj. Vrijednost? 10 soma eura. Dakle – ne šalimo se kad kažemo da je to zaista najveći nagradni fond otkad je Entera.

Zvuči primamljivo? Da, i nama. A sve što ti trebaš jest naći bocu u kojem se krije voucher za ovo putovanje. Međutim, postoji caka. Boca je zakopana na tajnoj lokaciji, a lokaciju možeš odgonetnuti jedino tako da slušaš Enter. Tko prvi dođe do boce, odlazi na putovanje života.

Evo kako stvari funkcioniraju…

 

PRVI DIO:

05. VELJAČE 2018. – 18. VELJAČE 2018.
(svaki dan, između 06 i 22h; vikendom između 09 i 19h)

Kroz navedena dva tjedna, od ponedjeljka 05. veljače pa sve do 18. veljače svaki ćemo ti dan, i to samo jednom u danu, između dvije pjesme pustiti jedno slovo tog dana (npr. “Enter Zagreb – Slovo dana je M”). Na tebi je da pažljivo slušaš Enter i skupljaš slova koja će ti biti potrebna za daljnje korake. Četrnaest dana znači i četrnaest slova.

Tih 14 slova predstavljaju naziv tajne lokacije na kojoj se nalazi zakopano putovanje. Slova koja skrivaju naziv tajne lokacije neće ići redom, već je riječ o “premetalici” i na tebi je da od svih prikupljenih slova odgonetneš o kojoj je lokaciji riječ.

Ako misliš da znaš gdje se nalazi boca s putovanjem, pošalji nam glasovnu poruku s nazivom lokacije, svojim imenom i prezimenom te brojem telefona putem snimalice na našoj Enter ZG aplikaciji (npr: “Bok Enter Zagreb, ovdje Pero Perić, a tajna lokacija je Park Maksimir. Moj broj mobitela je 012 3456 789). Lokaciju možeš pogađati za cijelo vrijeme ovog perioda (odnosno, ako misliš da znaš o kojoj je lokaciji riječ, ne moraš čekati prikupljanje svih 14 slova). Prvih 10 slušatelja koji pogode o kojoj je lokaciji riječ, odlaze u super finale. 

 

DRUGI DIO – SUPER FINALE

IZMEĐU 20. i 23. VELJAČE 2018.

Deset slušatelja koji su točno odgonetnuli naziv tajne lokacije na kojoj se nalazi putovanje zajedno će s nama, i to o će našem trošku, otići na jednodnevni izlet do te lokacije na kojoj će na točno određenom području nasumično biti zakopano deset staklenih boca od kojih samo jedna skriva voucher za putovanje za dvije osobe.

Onaj slušatelj koji prvi otkopa bocu s nagradom odlazi na putovanje života vrijedno 10.000 eura! 

Ne brini, osigurali smo i lopate i rukavice da ne zaprljaš ruke.

  • Organizator putovanja je Foscrot Travel, a pravo sudjelovanja u igri imaju samo punoljetni državljani Republike Hrvatske. Za sve ostale detalje, baci oko na PRAVILNIK.

PRAVILNIK – ZAKOPANO PUTOVANJE

 

Sve o putovanju možeš provjeriti i na službenim stranicama Foscrot Travela.

 

 

Sad kad sve znaš, ostaje ti samo jedno – upaliti Enter!