#Enterview – Super8 & Tab: “Prešli smo u Armada Music, ali ovakav Arminov support nismo očekivali!”

Written by on 13/02/2018

Da Armada Music zna prepoznati kvalitetu kod izvođača svjedoči to što su pod svoje okrilje uzeli trance duo Super8 & Tab, Arminove miljenike čije bi stvari često i sam uvrštavao u svoje setove na najvećim festivalima.

A mi smo tom prilikom podigli telefonsku slušalicu i s dečkima odradili brzinski intervju. Iza umjetničkog imena Super8 & Tab krije se finski dvojac pravim imenima Miika i Janne. Iako su dečki većinu svoje glazbene karijere proveli u Anjunabeatsu i surađujući s Above & Beyondom, prešli su u Armada Music. Kako kažu, so far so good, a support koji dobivaju od Armina van Buurena je iznad svih njihovih očekivanja.

Foto: Facebook / Super8 & Tab

Foto: Facebook / Super8 & Tab

Pitanje “zašto bi netko mijenjao izdavačku kuću kojom je skroz zadovoljan” nametnulo se samo od sebe, a dečki kažu kako je jednostavno “došlo vrijeme za neke nove ljude, novo eksperimentiranje s glazbom i u globalu novo okruženje“. A to otkriva i naziv njihovog novog albuma, “Reformation part 1“, a koji će svjetlo dana ugledati kroz otprilike mjesec dana.

Foto: Facebook / Super8 & Tab

Kako bi proslavili svoj novi album, Super8 & Tab izbacili su i svoju prvu stvar s njega – “True Love” ft. Envy Monroe. Iako su promijenili label i kompletan tim ljudi, njihov prepoznatljiv zvuk i dalje je tu, a kažu kako im je za produciranje stvari trebalo otprilike devet mjeseci, iako posrijedi nije kontinuirani proces, već na svojim stvarima rade kako stignu.

Kao najveću prednost toga što su duo act, dečki navode to što ne putuju solo, već uvijek u paru s prijateljem, a osim DJ-anjem, u slobno se vrijeme bave i fotografiranjem te bicikliranjem. A sve to možeš čuti i u našem niže priloženom intervjuu!

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]