Slobodni petak i bon od 500 kuna u Watch Centru: Prijave za Lucky Friday su krenule!

I dalje te kroz priču vodi ljupka Nina Slišković koja nekome sređuje slobodni petak (u prijevodu: produženi vikend!), a taj netko je osoba koju upravo ti prijaviš!

Ako frenda koji uvijek kasni ili ni sam ne zna koliko je sati proveo na poslu prekovremeno, ovo je savršena prilika da olakšaš život i njemu i sebi jer je nagrada ovog puta poklon bon od 500 kuna u Watch Centru gdje će si ona ili on moći odabrati neki od satova u ogromnoj ponudi koja se upravo tamo nudi.

 

Izvor: Arena Centar

Kako stvari funkcioniraju? Vrlo jednostavno. Ti nama prijaviš frenda, kolegu, mamu, tatu, brata, sestru, ujnu, susjeda od preko puta, tetu iz referade ili bilo koju drugu osobu za koju znaš da se ful trga od posla i kojoj bi i više nego dobro došao slobodni petak, a na nama je da tu osobu izvučemo s posla! Točnije – taj zadatak pripada našoj Nini Slišković i vjeruj nam kad ti kažemo da ne postoji (ali fakat ne postoji!) šef kojeg ona ne može šarmirati i smekšati. Na kraju krajeva, nismo slučajno napisali “ljupka“, ipak je nekome kao što je Nina gotovo je nemoguće reći “ne“.

 

Izvor: satovi.com

Svoju prijavu šalješ na [email protected] uz naznaku “Lucky Friday”, a osim objašnjenja zašto osoba koju prijavljuješ zaslužuje slobodni petak, ostavi nam i svoj kontakt i kontakt šefa koji jedini stoji na putu između tvoje prijave i produženog vikenda

Među svim pristiglim prijavama, Nina će svakog petka odabrati onu najbolju te će nekoga danom usrećiti free danom. Naravno, sve radimo u tajnosti bez znanja osobe koju prijavljuješ, tako da će Ninin dolazak na njegovo/njeno radno mjesto biti i više nego pozitivan šok – ako se i ti uspiješ suzdržati od prevelikog uzbuđenja.