Armin je opet razvalio: “A State Of Trance” festival privukao preko 30.000 fanova!

A State Of Trance još je jednim rasprodanim eventom uspio dokazati koliko je jak brand. Službeno najveći i najbolji indoor trance festival na svijetu okupio je pod temom “Be In The Moment” preko 30.000 lojalnih fanova iz više od 90 zemalja svijeta koji su ove subote, 17. veljače prisustvovali proslavi 850. epizode istoimenog radijskog showa Armina van Buurena.

Preko 40 DJ-eva nastupilo je u Jaarbeursu u Utrechtu na čak pet pozornica kako bi fanove počastili onime što najbolje rade, a to je – glazba. Svaki stage imao je drugačiju temu, od vrste mjuze pa do same tehničke i produkcijske izvedbe pozornice tako da je svatko mogao naći nešto za sebe.

Na mainstageu su se izredala vrhunska imena predvođena legendarnim Arminom van Buurenom uz kojeg su čast nastupa na glavnoj pozornici ASOT festivala dobili i Ilan Bluestone, Sander van Doorn pod svojim Purple Haze aliasom, W&W pod NWYR aliasom, Gareth Emery, David Gravell i Ben Nicky.

 

Na upliftingWho’s Afraid Of 138stageu nastupali su Allen Watts, Jorn van Deynhoven, Solarstone, John O’Callaghan, Bryan Kearney, Chris Schweizer b2b Heatbeat te Scott Bond.

Za atmosferu u “Psy Roomu” pobrinuli su se Day Din, GMS, Blastoyz, Liquid Soul, Neelix, Ace Ventura i Waio. Na progressive stageu izredali su se THNK, Paul Hamilton, Spencer Brown, Tim Mason, Airwave, Gai Barone i John 00 Fleming, dok su na “Road To 1000” svoje setove vrtili Arkham Knights, Max Meyer, Radion6, Roman Messer, Davey Asprey, Shinovi i Factor B.

Cijeli program festivala emitiran je na svim digitalnim platformama Armina van Buurena i Armada Musica, uključujući i video livestream na Facebooku i YouTube kanalima.

Najviše pozornosti i “wow efekta” kod posjetitelja je definitivno izazvao mainstage. Osim ogromnog video walla koji je okruživao cijelu dvoranu, specijalni efekti za vrijeme nastupa DJ-eva postignuti su i mnoštvom reflektora, dim mašina, bacačima vatre, laserima i hrpom konfeta, a ono čemu su fanovi po prvi put mogli svjedočiti jest “dinamični” dio mainstage-a koji je mijenjao oblik i boje ovisno o tempu glazbe.

A kako to i obično biva, kraj jednog poglavlja samo znači početak idućeg. Tako je i s “A State Of Trance” festivalom koji se lagano širi u svjetsku turneju. Uz već najavljene Gliwice u Poljskoj te Sydyney u Australiji, na ASOT festivalu Armin je objavio još jednu lokaciju ovog eventa: Thailand!

Ako ćeš se u vrijeme održavanja ASOT festivala naći na nekoj od tih lokacija, toplo ti preporučamo da odeš na ovaj event. Spektakl za pamćenje je zagarantiran.