Još jedan velikan u Zagrebu: Don Diablo stiže u Opera Club!

Written by on 19/02/2018

Nakon legendarnog Fedde Le Granda, u Zagreb stiže još jedno ogromno ime – u Opera Clubu 30. ožujka nastupit će Don Diablo!

Kako navode organizatori eventa, Diablov dolazak u naš glavni grad rezultat je bliske suradnje Opera Cluba i Papaye na Zrću. Već dulji niz godina Don Diablo nastupa u klubu Papaya na Zrću, no ovog puta ćemo ga ugostiti i u Zagrebu. Razlog njegovog dolaska je hvale vrijedna humanitarna turneja u vlastitoj organizaciji pod nazivom „A Better Future Tour“ koja će se održati u ožujku i u mnogobrojnim drugim europskim metropolama.

Najviše od svega raduje nas humanitarnost Don Diabla koji će ovom prilikom nastupati bez naknade. I to ne samo kod nas, već diljem Europe s ciljem podizanja svijesti svojih fanova i šire javnosti o raku koji svakim danom uzima sve veći broj ljudi. Sukladno tome – ulaznica kao takvih nema, odnosno besplatne su, a na event se ulazi na temelju donacija u minimalnom iznosu od 50 kn.

Da bi prisustvova/la ovom eventu, potrebno je proći nekoliko koraka.

  1. Obavezna je registracija OVDJE, pri čemu je maksimalno moguća jedna prijava po osobi

  2. Nakon registracije, na mail će ti stići potvrda koju je potrebno sačuvati. S njome od 26. veljače na dalje u Opera Clubu podižeš svoju pozivnicu uz minimalnu donaciju od 50 kuna po osobi.

  3. Na dan eventa ulaziš uz personaliziranu pozivnicu koju si pokupio/la u Operi te isprintanu potvrdu Eventbrite registracije iz prvog koraka.

Sve donacije bit će donirane u KWF, Dutch Cancer & Society.

Sad kad sve znaš, baci se na registraciju i vidimo se u Operi 30. ožujka!

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]