Imamo TOP 10 “Enter People Awards” finalista: Glasuj za “Enter People” osobu godine!

Puna tri tjedna skupljali smo vaše glasove za “Enter People” osobu godine, a sad napokon imamo i TOP 10 “Enter People Awards” finalista koji ulaze u drugi krug!

Glasovanje drugog kruga traje do 11. ožujka u ponoć, a konačni će pobjednik biti odabran na temelju broja vaših glasova u drugom krugu (50% ukupne ocjene) te na temelju glasova stručne komisije Entera Zagreb (drugih 50% ukupne ocjene).

Enter People Awards ceremonija i proglašenje pobjednika održat će se 12. ožujka u Kaptol Boutique Cinemi, a na niže priloženom obrascu možeš ostaviti glas za svog favorita.

 

Prvi krug glasovanja zatvoren je 28.02 točno u ponoć, a na temelju vaših glasova u tom je trenutku odlučeno je kojih TOP 10 Enter People gostiju odlazi u drugi krug.

Osoba koja je skupila najviše glasova je mladi youtuber i vlogger Davor Gerbus, dok mu je odmah iza leđa Petra Škoda Štrok, blogerica i vlasnica branda ”StreetBox”.

Foto: Davor Gerbus
Foto: Petra Škoda Štrok

Na trećem mjestu našao se Marin Čveljo, vatrogasac koji je cijelo ljeto proveo volontirajući na garištima diljem Hrvatske. Među top 10 se smjestila i Jelena Žnidarić svima poznatija kao Zsa Zsa koja je svojim predivnim glasom zauzela četvrto mjesto.

 

Foto: Marin Čveljo
Foto: Jelena Žnidarić ZSA ZSA

U zlatnoj sredini je Matej Matijević, video producent koji je između ostalog bio zadužen i za aftermovie video uratke Fedde Le Granda. Slijedi Sementa Rajhard, mlada pjevačica i glumica, a za petama joj je najuspješnija kuglačica Hrvatske s preko 80 medalja, Mirna Bosak.

Foto: Matej Matijević
Foto: Sementa Rajhard
Foto: Mirna Bosak

Na samom kraju liste od top 10 je bilo jako gusto do zadnjeg trena, a dalje je uspjela proći i Antonia Šimurina, plesačica i koreografkinja koja je svoje znanje stekla u New Yorku, Londonu i L.A.-u, gdje joj je mentor bila službena koreografkinja Beyonce. Deveto je mjesto zauzela mlada hrvatska atletičarka Matea Parlov, a kroz cilj je u fotofinišu prošla Mirjana Šarčević, vlasnica branda ”Cupcakes & Fairy Tales”.

 

Foto: Antonia Šimurina
Foto: Mirjana Šarčević

Svi se oni zasluženo nalaze u našem drugom krugu i s pravom se bore za zauzimanje mjesta na Enter People tronu.

A ti se slobodno baci na glasanje jer – moć je u tvojim rukama!

And the award goes to… ?!