Lucky Friday za produženi rođendanski vikend: Gordana dočekala svojih 5 minuta!

Momentalni pristanak šefa Vedrana na pitanje smijemo li izvući Gordanu s posla dao je naslutiti kakva nas atmosfera očekuje u osiguravajućoj kući u centru grada. Nismo ni slutili da se cijela firma pripremila, uključujući i kćer Niku koja je i kriva za mamin slobodni dan.

Prije nego što smo ušli u prostoriju, Gordanu su poslali na ”puš-pauzu” i nakon brzinske pripreme, uslijedilo je iznenađenje. Gordana je bila toliko iznenađena da je na prvu ostala bez riječi, a onda počela skakati od sreće da se skoro treći kat preselio na drugi. ”Uvijek sam gledala kako ovakva iznenađenja dobivaju drugi i razmišljala kako bi bilo dobro da se tako nešto dogodi i meni. I sada – je!” – rekla je Gordana nakon što smo joj dali bon u vrijednosti od 500 kuna u Watch Centru.

 

 

#LuckyFriday opet u akciji, idemo po Gordanu kojoj je sutra rođendan uručiti joj slobodan dan i Watch Centar poklon bon od 500kn.
#SaStilomNaVrijeme

Posted by Enter Zagreb on 2. ožujka 2018

 

Gordana u subotu slavi i rođendan, tako da je ovaj Lucky Friday bio sretan za nju na više razina istovremeno. Ubrzo je uslijedio i zajednički poklon svih njezinih kolega nakon čega je skoro, ali samo skoro zaplakala. Napokon je došao i trenutak da ide kući i tu nije bilo problema.

Gordani želimo sretan rođendan i super opušteni vikend, a na tebi je da uzmeš stvar u svoje ruke i pošalješ prijavu na [email protected] nekog svog kome treba slobodni dan i produženi vikend, a možda i novi sat.