Paradoksalni Lucky Friday: Marko prijavio sam sebe!

Ovaj sunčani vikend je za Markovu suprugu Mirnu neočekivano postao produžen jer je Marko zapravo prijavio sam sebe. Naime, Marko i Mirna imaju četveromjesečnog Jakova koji je službeno najmlađi slušatelj Entera, no isto tako tako Jakovu je potrebna pažnja koja je sama po sebi – itekakav posao. A taj posao radi Mirna iz dana u dan i za nju ne postoje vikendi, pauze niti izlasci jer je Marko stalno na poslu, a s malim Jakovom nema pregovora. Upravo zato je Marko prijavio sam sebe kako bi mogao otići s posla, preuzeti Jakova i poslati Mirnu da iskoristi ovaj i više nego sunčani petak.

Prvi korak je bio izvući Marka s posla što je bio jedan od najlakših zadataka. Kolege su mu uz pozdrave izrecitirali i kratku pjesmicu da mu pokažu koliko ga cijene, a očito ga cijene izuzetno puno.

 

 

Danas je na rasporedu malo drugačiji #LuckyFriday – Marko je prijavio sam sebe da izvuče ženu od svakodnevnog čuvanja njihovog klinca – pa će usput otići i po svoj novi sat u Watch Centar! #sastilomnavrijeme

Posted by Enter Zagreb on 9. ožujka 2018

 

Nakon toga, uputili smo se u njihov stan da Mirni i službeno predamo poklon bon Watch Centra u iznosu od 500 kuna. Predstavili smo se kao dostava pa stoga ne čudi što nam je, nakon što nas je ugledala, umalo zatvorila vrata pred nosom. Nakon što je shvatila što se događa, ostala je bez riječi, uzela bon, a na kraju nam se pridružio i mali Jakov zbog kojeg je ovaj Lucky Friday i bio posebniji od drugih.

 

Nastavljamo s današnjim #LuckyFriday i Mirni furamo poklon bon iz Watch Centar i slobodan dan kakav nije imala već 4 mjeseca!

Posted by Enter Zagreb on 9. ožujka 2018

 

Na tebi je da ostaneš uz Enter i pratiš zbivanja jer se Lucky Friday vrlo brzo vraća natrag!