Enter People Awards: Pobjedu odnio mladi vatrogasac, Marin Čveljo!

U ponedjeljak 12. ožujka u prostorima Kaptol Boutique Cinema Bara organizirana je svečana dodjela nagrada “Enter People Awards” i to kako bi Enter Zagreb povodom svog 4. rođendana na jednom mjestu okupio najveće mlade talente Hrvatske – najuspješnije, najtalentiranije i omiljene mlade Hrvate iz apsolutno svih područja života.

Kaptol Boutique Cinema

Tako su se na jednom mjestu našla mnogi koji su svoju priču podijelili za Enterovim mikrofonom kod Alex Milinković u Maratonu hitova 1: Zsa Zsa (pjevačica), Sandro Kulenović (mladi igrač Juventusa), Tadija Glasnović i Nikolay Zorotovhski (vlasnici branda ”Chypka”), Mirna Bosak (najuspješnija kuglačica Hrvatske), Albert Gajšak (inovator MAKERbuino igraće konzole) i još čak četrdeset mladih talenata koje je Enter ugostio u svom studiju kroz cijelu prošlu godinu, pri čemu su upravo slušatelji u posljednja dva mjeseca svojim glasovima na enterzagreb.hr odabrali one najbolje.

Alex Milinković i ZSA ZSA
Alex Milinković i Albert Gajšak

Aleksandra Milinković i Ivan Vukušić, zaštitna lica Entera Zagreb bili su i domaćini Enter People Awardsa u Kaptol Botique Cinema Baru.

Alex Milinković i Ivan Vukušić

Osoba koja je osvojila i slušatelje i stručnu komisiju te kući ponijela posebno dizajniranu Enterovu statuu je MARIN ČVELJO, mladi vatrogasac koji je cijelo ljeto proveo volontirajući na zgarištima diljem Hrvatske.

 

Marin Čveljo – pobjednik prvog Enter People Awardsa
Marin Čveljo – pobjednik prvog Enter People Awardsa

Ovu nagradu posvećujem svim vatrogascima na području Republike Hrvatske. Ova nagrada mi je jedan jako veliki vjetar u leđa i priznanje za sve ugašene požare protekle godine. Zaista mi je velika čast biti dijelom Enter People ekipe, a još je veća čast biti prvi pobjednik Enter People Awardsa” – izjavio je Marin po primitku nagrade.

Alex Milinković i Marin Čveljo – pobjednik prvog Enter People Awardsa

Alex Milinković, Marin Čveljo, Anita Frtalic i Ivan Vukušić

Na drugom se mjestu našla Matea Parlov, atletičarka i najbrža Hrvatica na 3000 metara, dok je treće mejsto zauzeo Davor Gerbus, najpoznatiji hrvatski Youtuber i vlogger.

Alex Milinković i Matea Parlov
Matea Parlov našla se na drugom mjestu

Enter People Awards je još jedan dokaz da Enter Zagreb nije samo party radio. Istina je da se volimo dobro zabavljati, ali volimo oko sebe imati mlade nade, kreativce, stručnjake, talente od kojih na kraju krajeva i mi učimo. Kako smo startali, tako se uporno penjemo samo još više. Enter je postao prepoznatljiv po specijaliziranoj glazbi, specijaliziranom sadržaju i promocijama koje obuhvaćaju događaje najviše kvalitete“, istaknula je direktorica i glavna urednica Entera Zagreb, Anita Frtalic.

Anita Frtalic (direktorica Entera ZG) i Ivan Vukušić

U sklopu svečane dodjele nagrade, publiku je svojim nastupom počastio i jedan od najboljih hrvatskih vokala, Damir Kedžo s obradom najvećih Enterovih hitova, a Enter Zagreb još je jednom pokazao kako se radi pravi party uz setove Joe2Shinea i DJ dua Vanillaz.

Joe2Shine
Vanillaz