Nikad jeftinije na Ultru Europe: U prodaju kreću regionalne ulaznice za 799 kn!

Ponovno dobre vijesti za ljubitelje festivala ULTRA Europe! Organizatori, tvrtka MPG Live, pripremili su jedinstvenu ponudu za domaće posjetitelje koji se spremaju za trodnevni glazbeni splitski spektakl od 6. do 8. srpnja 2018. godine. Sutra će točno u 12 sati biti puštene posebne regionalne ulaznice, a samo oni najbrži moći će ih osigurati po cijeni od 799 kuna!

A dok se Split priprema za još jedno nezaboravno izdanje, Miami se sprema za posebnu obljetnicu. Naime, ULTRA MUSIC FESTIVAL slavi dvadeset godina, a gotovo 200 tisuća posjetitelja uživat će u glazbi više od 250 izvođača!

Da je Hrvatima festival ULTRA Europe posebno prirastao srcu govori i podatak da se već mjesecima nalaze na visokom petom mjestu po broju prodanih ulaznica, odmah nakon Španjolaca, Britanaca, Australaca i Poljaka. Domaćim organizatorima iznimno je važna podrška i povjerenje hrvatskih fanova koja je iz godine u godinu sve veća, a regionalne su ulaznice samo jedna od povlastica koje se spremaju u danima do početka festivala. Sutra će točno u 12 sati u prodaju biti pušteno 500 trodnevnih festivalskih ulaznica za domaće fanove, a kako je riječ o ograničenoj količini po cijeni od 799 kn, preporuka je da se osiguraju što prije u jednoj od poslovnica Tisak Media ili putem sustava Ticketshopa. Nakon toga cijena karata iznosi 899 kn.

Najskuplji i najveći lineup do sad, produkcija koja će nadmašiti prethodna izdanja i još veći broj posjetitelja – festival ULTRA Europe 2018 sprema se oboriti nove rekorde i podići ljestvicu još više. Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Axwell / Ingrosso, Carl Cox, David Guetta, DJ Snake, Eric Prydz, Galantis, Hardwell, Marco Carola, Marshmello, Steve Angello i The Chainsmokers prva su ovogodišnja najavljena imena koja stižu na splitski Poljud, a samo 5000 najbržih sretnika uživat će na ekskluzivnom partyju ULTRA Beach na Hvaru. “The Greatest Pool Party on Earth“, kako ga vole nazivati svjetski mediji, u svom će šestom izdanju predstaviti Feddea Le Granda, Nickyja Romera, Olivera Heldensa, Jonasa Bluea, a na Hvar stiže i mladi DJ San Holo.

I dok se nestrpljivo iščekuje ljeto i vrijeme za polazak prema Splitu, Braču, Hvaru i Visu gdje posjetitelje jedinstvenog destinacijskog festivala ULTRA Europe očekuje šest službenih događanja, na drugoj strani svijeta Miami se sprema za veliku obljetnicu. Naime, ULTRA MUSIC FESTIVAL slavi svoj dvadeseti rođendan koji će od 23. do 25. ožujka 2018. godine obilježiti dosad najvećim i najbogatijim programom te spektaklom za pamćenje. Svoje povijesno putovanje ovaj festivalski gigant započeo je davne 1999. godine kao pool party za svega 10 000 posjetitelja, a dvadeset godina kasnije, u samom srcu Miamija, Bayfront Parku, okupit će se gotovo 200 000 ljudi koji će uživati u glazbi više od 250 izvođača na deset pozornica okruženih s brojnim neboderima. Ulaznice za veliku obljetnicu festivala koji već dvije godine zaredom ponosno nosi titulu najboljeg festivala na svijetu, rasprodane su odavno.

Najbolje trenutke, energiju i atmosferu iz Miamija ekskluzivnim prijenosom uživo u hrvatske će domove donijeti radio Enter Zagreb, partner festivala ULTRA Europe, a domaće slušatelje svake nedjelje očekuje još jedna glazbena poslastica. Najjači i najbolji festivalski hitovi izvođača koji će ovo ljeto raspaliti atmosferu na poljudskoj ljepotici spremni su samo na Enteru, nedjeljom od 19 do 21 sati, kada se emitira specijalni radio program ULTRA MUSIC FESTIVAL Radio Show. Jedna od najslušanijih i najpopularnijih svjetskih radijskih emisija elektroničke glazbe odlična je uvertira za sve ono što nas uskoro očekuje u Splitu, a dostupna je na 97 ili 99 MHz, putem livestreama na webu ili preko aplikacije Enter ZG.

Ulaznice za šesto izdanje mogu se kupiti na službenoj web stranici, na svim prodajnim mjestima Tisak Media te u sustavu Ticketshopa. Sve ostale informacije mogu se pronaći i na službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu. Informacije o događanjima ULTRA Worldwide možete pronaći na www.umfworldwide.com, a o programu RESISTANCE na www.resistancemusic.com.

DESTINATION ULTRA 2018

5. srpnja – RESISTANCE Opening Party / Giraffe Palm Beach House, Split
6.-8. srpnja – ULTRA Europe / stadion Poljud, Split
9. srpnja – Brač Regatta / 585 Club, Zlatni rat, Bol, Brač
10. srpnja – ULTRA Beach Hvar / Amfora Hvar Grand Beach Resort, Hvar
10. srpnja – RESISTANCE after party/ klub Carpe Diem Beach, Hvar
11. srpnja – RESISTANCE Vis / Fort George, Vis