Ponovno kreću glasine: Swedish House Mafia se okuplja na Ultri Miami?

Uz cijeli ovaj rollercoaster priča i hype koji se diže oko možebitnog reuniona Swedish House Mafie, ni sami ne znamo u što da više vjerujemo. Netko proširi glasine, netko ih drugi demantira… I tako krug. A 20. obljetnica Ultra Music Festivala u Miamiju je iza ugla i izgleda kako će nagađanja o okupljanju najpopularnijeg EDM trojca biti sve do zadnjeg trenutka.

Međutim (!), internetom su se počele širiti friške špekulacije. Ovog puta krivac za njih je Charly Bendenoun, lighting director i light designer mnogih poznatih DJ-a (kao što su primjerice Martin Garrix, Carl Cox, Tiesto i – pazi sad ovo – Axwell!), a koji je cijelu hajku oko nastupa SHM na Ultri u Miamiju digao svojim jednim postom na društvenim mrežama. Objavio je fotku na kojoj se nalazi on uz članove Swedish House Mafie (Axwell, Ingrosso i Steve Angello), a njegov caption fotke u prijevodu glasi: “They will be back next weekend at Ultra Miami (except the 4th left in the picture)“.

Charly Bendenoun (Lighting artist who worked with Axwell, Carl Cox, Tiësto, Martin Garrix) says Swedish House Mafia will perform at Ultra next week from r/EDM

Ne trebamo ni spominjati da je post ekspresnom brzinom uklonjen, ali internet je magično mjesto pa nije dugo trebalo da se screenshotovi krenu dijeliti svim društvenim mrežama. E sad… Dva su scenarija. Ili se Charly brutalno šali (jer, eto, zašto ne) ili je slučajno spoilao ono što Ultra već dugo drži kao tajnu. U drugom slučaju, mislimo da se liku piše jedan lijepi #otkaz.

Bilo kako bilo, o kojem je to special guestu riječ, doznat ćemo u nedjelju kad Ultra sprema svoj dugo očekivani expect the unexpected surprise act. A sve to možeš pratiti kod nas u eteru na 97 i 99 MHz, putem livestreama na webu ili putem Enter ZG aplikacije jer ti Ultru iz Miamija prenosimo LIVE sva tri dana!