INTERNATIONAL DANCE MUSIC AWARDS: Armin pobrao četiri nagrade, Ultra i dalje najbolji festival na svijetu!

I dok su mnogima oči uprte na skoro održavanje 20. obljetnice Ultre u Miamiju, poprilično je nezamjećeno prošao još jedan bitan event – Winter Music Conference u sklopu kojeg je i međunarodno priznata dodjela EDM nagrada, “International Dance Music Awards“, iliti popularno – IDMA.

Fanovi su mogli glasati u nekoliko kategorija kao što su Best Male Artist, Best Female Artists (odvojeno za mainstream i underground izvođače), Best Song, Best Album, Best LabelBest Music Festival itd.

Najviše razloga za slavlje, bez premca, ima legendarni Armin van Buuren koji je pobrao čak četiri nagrade! Osvojio je nagradu za najboljeg muškog mainstream izvođača, njegov A State Of Trance pokupio je nagradu za najbolji radijski show i najbolji glazbeni event, a izdavačka mu je kuća, Armada Music, proglašena najboljim labelom na globalnoj razini.

 

S druge strane, Ultra Music Festival ponovno je proglašen najboljim festivalom na svijetu!

Kygo je osvojio nagradu za najbolji Live PerformanceAxwell Λ Ingrosso za Best Song sa svojim megahitom “More Than You Know,” The Chainsmokersi su slavili u kategoriji najboljeg albuma sa svojim debitantskim izdanjem “Memories… Do Not Open“, dok je Spotify proglašen kao Best Streaming Service.

Ostatak pobjednika po kategorijama možeš pogledati na niže priloženom vizualu.