Povijesni trenutak: Armin van Buuren nastupa na prvom rave-partyju u Saudijskoj Arabiji!

Iako poznata po svojim striktnim i konzervativnim zakonima, Saudijska Arabija do 2030. godine namjerava postati jednom od najpoželjnijih turističkih destinacija s visoko razvijenom industrijom zabave, pogotovo u pogledu elektronske glazbe. Najavio je to saudijski princ Mohamed bin Salman koji je, eto, odlučio uvesti niz drastičnih mjera i kulturnih promjena kako bi ostvario zacrtane ciljene.

Nakon što je u rujnu prošle godine povodom tamošnje nacionalne proslave muškarcima i ženama po prvi put u povijesti te zemlje bilo dozvoljeno plesati na ulici uz elektronsku glazbu, idući je na redu, i to po prvi put u povijesti, DJ party za kojeg je princ odlučio bukirati ni više ni manje nego – Armina van Buurena!

Event će se održati 17. lipnja u Jeddahu, točnije u King Abdullah Economic Cityju pod pokroviteljstvom Saudi Arabia’s General Entertainment Authorityja. U Saudisjkoj Arabiji očito su prepoznali Arminov potencijal i peterostruku titulu najboljeg DJ-a svijeta te će tako Armin van Buuren još jednim svojim nastupom ispisati povijest. Ovog puta doslovno.