Dovedi se u formu za ljeto: Dajemo ti dva mjeseca besplatnog treninga s Mariom Valentićem!

Uz Pablo budi fit & that’s it!

U cilju promoviranja zdravog i aktivnog načina života, stvaranja zdravih navika i tjelovježbe kao alata za bolju svakodnevicu, pripremili smo program vježbanja s potpisom jednog od najznačajnijih promotora i motivatora zdravog života u Hrvatskoj, Maria Valentića.

Želiš biti fit? Treba ti motivacija za pokret?

Ako su ti odgovori “da”, prijavi se, odgovori na 5 pitanja u nagradnom kvizu i vježbajte s Mariom Valentićem i ostalih 70 polaznika na ovom besplatnom programu grupnih treninga. Mjesta su ograničena, a sve informacije o programu vježbanja i prijavama možeš naći OVDJE.

Uz trenere Anu Matejak, Mirnu Fajdetić i Maria Valentića naučit ćeš kako pravilno vježbati, kako postati i ostati fit te se ugodno osjećati u svom tijelu. Oni te čekaju svaki ponedjeljak, srijedu i petak u 19 sati, od 09. travnja do 08. lipnja u XXL1 fitness centru u Zagrebu, Paviljon 25.

Treneri mjere vaše tjelesne indekse, prate vaš napredak kroz treninge, slušaju i odgovaraju na vaša pitanja kroz program vježbanja, a za vaše zdravstvene upite i informacije oko istog, tu je i Pablo ljekarnik.

Uz sve navedeno pripremili smo i razne sponzorske aktivacije. Pobijedite sebe, promijenite životne navike, trenirajte i that’s it!

A do svoje kotizacije i lijepo oblikovanog tijela tik pred ljeto možeš doći i slušajući Enter. Iako je program vježbanja namijenjen za maksimalno 70 polaznika, Enter se potrudio osigurati pet kotizacija za svoje slušatelje.

Dijelit ćemo ih do početka programa vježbanja i to u Maratonu hitova 1 kod naše Alex (koja je, btw, također fitness trenerica) tako da budi siguran prištekati se na 97 i 99 MHz radnim danom između 10:30 i 14h.

Na korak si do super izgleda i zdravih životnih navika!