Svjetski, a naše: Papaya na Zrću proglašena šestim najboljim klubom na svijetu po DJ Mag-u!

Još jedno veliko priznanje stiže iz međunarodne zajednice. Naša Papaya na Zrću pozicionirala se kao šesti najbolji klub na svijetu prema DJ Magu, a čiji su rezultati bazirani na glasovima nekoliko desetaka tisuća ljudi iz cijelog svijeta.

Velik je to uspjeh, tim više kad se tome pridoda i činjenica kako je Papaya u odnosu na prošlu godinu napravila skok od tri mjesta, s dotadašnjeg (isto tako visokog) devetog mjesta.

Na prvom se mjestu našao Green Valley klub iz Brazila, dok se na drugom mjestu nalazi USHUAïA na Ibizi. Inače, prošle je godine USHUAïA bila na šestom mjestu, a ove je godine napravila veliki skok od četiri pozicije i pozicionirala se kao drugi najbolji klub u svijetu u 2018.. Ako će i Papaya pratiti istu putanju, dogodine joj se piše visoki drugi plasman.

Noa Beach Club polako, ali sigurno korača prema TOP 10. U odnosu na prošlu godinu popeo se za jedno mjesto te je osigurao svoju poziciju na broju 13, dok se Aquarius na Zrću spustio se za jedno mjesto te se tako ove godine nalazi na 25. mjestu ove ljestvice, što je i dalje velik uspjeh. Kalypso je, s druge strane, učinio ogroman skok od šest mjesta i zauzeo 33. mjesto na listi.

Revelin u Dubrovniku skočio je za 9 pozicija i našao se na 40. mjestu.

Inače, kompletnu listu TOP 100 klubova po DJ Magu možeš vidjeti OVDJE.