Nenadmašno brutalan lineup: UNTOLD Festival izbacio kompletan popis izvođača!

Untold Festival u Rumunjskoj nešto je poput naše Ultre Europe. Ove godine održat će se od 2. do 5. kolovoza u rumunjskom gradu Cluj-Napoca, a lineup festivala je, barem ako se nas pita – NENADMAŠNO BRUTALAN! Pogledaj samo kako je to izgledalo prošle godine…

Iz godine u godinu organizatori Untolda trude se na četverodnevni event dovesti sve veće i relevantnije zvijezde EDM industrije, a malo je reći kako im to zaista i polazi za rukom. Inače, za one koji ne znaju, to je onaj festival na kojem je Armin van Buuren prošle godine pustio suzu i umjesto dogovorena dva sata, za DJ pultom proveo je čak pet i pol sati!

Ove godine na festivalu će nastupiti The Chainsmokersi, Jason Derulo, The Prodigy, The Asteroids Galaxy Tour i Bonobo koji su potvrđeni kao live acts na mainstageu. Osim njih, glavnu pozornicu okupirat će i ostala ogromna imena: Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Danny Avilla, Don Diablo, Fedde Le Grand, KSHMR, Oliver Heldens, Tujamo i Will Sparks.

Na Galaxy stage-u izredat će se Paul Kalkbrenner, Jamie Jones, Loco Dice, Nina Kraviz, Pan-Pot, Seth Troxler i Solomun, dok se za atmosferu na Alchemy stage-u brinu Andy C, Borgore, Dub FX, Flux Pavilion, Modestep, Noisia, Pendulum i Wilkinskon.

Usudit ćemo se reći kako je ovo Tomorrowland u malom, a cijene trodnevnih festivalskih ulaznica su i više nego prihvatljive. Cijene su im trenutno svega 880 kuna za sva četiri dana, a možeš ih kupiti OVDJE.

Inače, put automobilom do Cluj-Napoce u jednom smjeru stajat će te nekih 90ak eura, što zaista i nije neka cifra za event ovakvog tipa, pogotovo ako vas se četvero nagura u auto.