Ideš na Zagreb Auto Show? Super, možeš osvojiti 1.500 kuna goriva, srebrnu Enter ZG narukvicu i još puno toga!

ZAGREB AUTO SHOW najposjećeniji je i najatraktivniji sajam Zagrebačkog velesajma koji otvara svoja vrata od 10. do 15. travnja 2018. godine. Sve detalje o samom sajmu možeš vidjeti OVDJE.

A u slučaju da si već planirao/la otići do Velesajma, ovo bi te moglo zanimati jer ćeš imati priliku osvojiti hrpu cool nagrada. Za osvajanje nagrada trebaš pronaći Pink Wing štand koji se nalazi u Paviljonu 5 na lokaciji 18.

 

U igri su sljedeće nagrade: 3 x Crodux poklon bon u vrijednosti od 500 kn (sveukupno 1.500 kuna), brendirana srebrna Enter ZG narukvica, besplatno korištenje automobila za jedan vikend po izboru koje omogućuje RideCar, Rolex kišobran, Pink Wing majica i poklon čaše, dvije ulaznice za Auto Show, fotkanje u jednom od luksuznih automobila te Enterove gumene narukvice.

Nakon što nađeš štand, jednu od hostesa zamoliš selfie okvir s kojim zatim okidaš fotku ispred štanda koju zatim postaš pod public na svoju društvenu mrežu (Instagram ili Facebook) uz obvezne heštegove #enterzagreb #pinkwing #crodux #ridecar. Nagradu će dobiti najkreativnija fotka, a bit će je moguće podići u subotu na Pink Wing štandu na kojem će se igra i odvijati.

Inače, Pink Wing je hrvatski turističko-gastronomski automobilistički projekt, u suradnji s Gradom Zagrebom, Turističkom zajednicom Grada Zagreba i Velesajmom, a od 10-15.04.2018. izlagat će na Zagreb Auto Show-u u svrhu promocije projekta kao i promidžbe Grada Zagreba u Paviljonu broj 5, štand 18.

Kao turistička atrakcija u subotu 14.04.2018. od 15h napravit će defile od centra Zagreba do Zagrebačkog velesajma svojim luksuznim vozilima te izložiti neka vozila sudionika od 16-18h u sklopu Zagrebačkog Velesajma, a sve u svrhu promidžbe turističkog projekta i promidžbe grada Zagreba.