Viđaš ih posvuda: u “Enter people” stigla plesna skupina ‘The Juice’

Ovaj tjedan #enterpeople gošće bile su ‘The Juice’ – profesionalna plesna skupina koju čine Antonia Šimurina, Virna Hošnjak, Helena Janjušević,  Martina Vuletić i  Valentina Walme. Okupile su se u siječnju, a ako misliš da ih nikad nisi vidio, varaš se, jer su cure plesale u gotovo svim televizijskim emisijama, spotovima domaćih i stranih izvođača, reklamama, a možeš ih vidjeti i u par viralnih videa.  

 

 

Djevojke su prijateljice već godinama, a odluka da zajedno krenu plesati je donešena u siječnju. Svaka od njih ima zavidnu karijeru i dosta obaveza i izvan grupe: ‘Važno je zapravo reći ljudima da se mi ne dignemo i malo plešemo, svaka od nas ima niz drugih aktivnosti i stvari koje radi u životu.’  – objasnila je Martina koja je redovna studentica socijalne pedagogije, a njen video u kojem pleše na pjesmu ‘Partition’ od Beyonce pogledan je više od šest milijuna puta.  Virna ima svoj plesni studio ‘Korak’ u Čakovcu koji ima skoro 400 polaznika, Helena završava diplomski studij na KIF – u kao i Valentina koja uz to ima svoj knjigovotstveni obrt.  Antonija je prva #enterpeople gošća ikad, a uz The Juice se bavi koreografijom i vodi plesne satove.

 

Na pitanje koje sve stilove plešu djevojke odgovaraju: ‘Svaka od nas donosi nešto svoje u grupu, a mi plešemo sve: hip – hop, step, suvremeni, latino, sve.’  – rekla je Antonija. Uz snove da jednog dana nastupaju s Beyonce, djevojke u planu imaju educiranje hrvatske plesne scene o vizualnom identitetu, stilovima, koreografiji, kostimima i svemu što ples može biti. U pauzi su nas počastile plesom na trek ‘Bum bum tam tam’ od Mc Fiotia, Futurea, J Balvina, Stefflon Dona i Juan Magana, a video možeš pogledati na našem službenom Facebook pageu i Youtubeu. 

https://www.youtube.com/watch?v=6Un9pnHky18

Djevojkama želimo puno sreće u daljnjim projektima i znamo da ovo sigurno nije zadnje što ćeš čuti o njima jer imaju the juice, a ako si propustio današnju epizodu #enterpeople, ovdje ti prilažemo punu epizodu.

 

A ako i ti imaš nekoga na koga si ful ponosan i misliš da zaslužuje svojih pet minuta slave u eteru Entera, prijavi ga putem bilo koje od naših društvenih mreža, na mail [email protected] ili preko našeg WhatsApp-a na 09 97 97 99 99. Mikrofon čeka.