David Guetta otvoreno: ‘To mi je bio najgori dan u životu’

Svašta se može dogoditi izvođačima na gažama, nebitno radi li se o početniku ili već dobro poznatom DJ – u. Upravo nas je na to podsjetio i David Guetta tijekom svog intervjua na BBC radio 1.

Guetta je ispričao grozotu koju je prošao na predstavljanju albuma ‘Nothing but the beat’ nakon čega je završio u bolnici na dva dana. 

Doletio sam na predstavljanje iz Meksika i kažem vam kao prijatelj, nemojte nikad piti ništa s ledom u Meksiku. Čim sam sišao s aviona uhvatili su me grčevi i bilo mi je muka. Ovo je najgora uspomena u mom životu, bilo je užasno. Trčao sam na wc nakon svakog tracka, a nakon cijelog showa sam završio u bolnici na puna dva dana zbog dehidracije i bakterija koje sam u sebe unio ledom. Nemojte piti vodu ni koristiti led kad ste u Meksiku.‘  – ispričala je francuska legenda.

Unatoč ovom groznom iskustvu,  nama je definitivni favorit svih Guetta trenutaka ‘brain freeze’ kojeg je doživio na Tomorrowlandu 2014. kada se navodno zadubio u svoje misli i na dobrih minutu izgledao kao da uopće nije svijestan gdje je. Fotografije tog trenutka ubrzo su počele kolati društvenim mrežama pa je poznati DJ postao jedan od najsheranijih memeova ikad.

https://www.youtube.com/watch?v=PcMZ_RoWcrE

Poznati DJ je u intervjuu također potvrdio šuškanja o ponovnom udruživanju sa svojim bliskim prijateljem i kolegom Martinom Garixxom na nekim novim trackovima, a sudeći po njihovom dosadašnjem teamup-u na trekovima ‘So far away’ i ‘Like I do’, možemo očekivati pravu bombu.