[BREAKING!] AVICII je počinio samoubojstvo?

Legenda EDM-a, Avicii, ipak nije umro prirodnom smrću! 

Nakon mnogih pretpostavki o pravom uzroku smrti Tima Berglinga, fanovima poznatog kao Avicii, njegova obitelj je ranije danas u izjavi za medije dala naslutiti kako je riječ o samoubojstvu.

Naš voljeni Tim je bio vječno u potrazi, fragilna umjetnička duša u potrazi za odgovorima na egzistencijalna pitanja. Perfekcionist sa prevelikim ciljevima koji je mnogo putovao i naporno radio zbog čega je bio pod ekstremnim stresom. Kada je prestao s turnejama, pokušavao je pronaći ravnotežu između svog mira i sreće i mogućnosti da radi ono što je najviše volio – glazbu. Stvarno su ga previše mučile misli o smislu, životu i sreći. Nije mogao nastaviti dalje. Htio je pronaći mir. Tim nije bio osoba za poslovnu mašineriju u kojoj se našao; bio je osjetljiv tip koji je volio svoje fanove ali je zazirao od centra pažnje. Tim, bit ćeš zauvijek voljen i jako ćeš nam nedostajati. Uspomena na tebe će vječno živjeti zbog toga kakva si osoba bio i zbog tvoje glazbe. Volimo te, tvoja obitelj.’

 

 

Mi samo možemo održavati uspomenu na njega kroz naše playliste i nadati se da ćemo ga moći probuditi kad sve bude gotovo.