Partijaj uz zalazak sunca: BSH dolazi na Šalatu!

Otkad je BSH events počeo organizirati partyije, glavni cilj je bio pružiti nešto novo, do tad neviđeno u Zagrebu. House glazba na ekskluzivnim lokacijama kao što su muzeji, gradske hale i mjesta koja su oku i srcu ugodna, ali nikad nisu prodrmane partijem!

Od tada, zajedno smo pokorili razne lokacije, penjali smo se na krovove, ulazili u muzeje, atrije te nanovo osvajali teško pokorivi Medvedgrad!

Nakon spektakularnog partyija otvorenja 5. sezone na krovu MSU-a (tko je bio zna o čemu pričamo, tko nije imate fotografije i video pa se uvjerite), BSH events nam premijerno predstavlja najnoviji koncept iz njihove tvornice ludih, nesvakidašnjih i drugačijih evenata.

 

Cjelodnevno druženje i brijanje s ekipom u teniskoj areni na vrhu Zagreba koja će na jedan dan, po uzoru na svjetske party destinacije, biti pretvorena u dance arenu.

Game, set & match!

12.05.2018. se penjemo na centralni teniski teren ŠRC Šalate.

Događaj počinje u 16h, a ukoliko već niste znali, koncept Zagreb Sunset Sessionsa je partijanje uz zalazak sunca pa će upravo iz tog razloga ulaz biti moguć do 17h. Tko zakasni – zajeb masni!

Teniski teren će biti pokriven posebnim materijalom koji će omogućiti da plešete kao da ste na bilo kojoj drugoj podlozi i koji će zaštititi sam teren.

Miris ludih dnevnih ljetnih partyija nikada nije bio bliže Zagrebu.

Pridruži se zadnjoj postaji partijanja prije nego što, na sada već kultnom partyu, 4. godinu zaredom zapalimo Medvedgradsku tvrđavu!

Ulaznice nabavite putem entrio.hr sustava ili na prodajnim mjestima.

Vidimo se na vrhu, bit će VRH!